Flounder Cu Grapefruit Roz

Flounder Cu Grapefruit Roz
Flounder cu Grapefruit roz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 985 calorii, 90g de proteine, și 48G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Pentru $15.39 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, frunze de coriandru, grapefruit roz și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma grapefruitul, puteți urma acest fel principal cu Tort de iaurt cu Grapefruit cu glazură de Grapefruit ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Cupcakes de Grapefruit roz cu glazură de brânză cremă de Grapefruit roz, Plăcintă Cu Grapefruit Roz, și Grapefruit Roz Margarita.

Instrucțiuni

1
Curățați grapefruitul, îndepărtând tot miezul alb. Țineți grapefruitul peste un castron și cu un cuțit mic și ascuțit, separați grapefruitul în segmente, tăindu-le departe de membrana care le separă. Rezervați două linguri de suc în castron. Puneți segmentele și sucul deoparte.Condimentează făina cu sare și piper (după gust) și întinde-o pe o farfurie.Scufundați fileurile de pește în cele patru, îndepărtând orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
File De PeșteFile De Pește
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Încălziți două linguri de unt într-o tigaie mare antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Sote cambulă aproximativ trei minute o parte, până când fierte prin și ușor rumenit. Dacă nu puteți încadra toată fluturașul în tigaie simultan, faceți-o în două schimburi sau folosiți două tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CambulăCambulă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți fluturașul din tigaie și puneți-l pe o farfurie caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CambulăCambulă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați untul rămas și șalotele la tigaie și sotati câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați segmentele de grapefruit, sucul și oțetul și aduceți la foc mic.Condimentează după gust cu sare și piper.Puneți sosul peste pește, presărați coriandru și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții1
Scor De Sănătate18
Revista