Flounder Cu Grapefruit Roz

Flounder cu Grapefruit roz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 985 calorii, 90g de proteine, și 48G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Pentru $15.39 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, frunze de coriandru, grapefruit roz și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma grapefruitul, puteți urma acest fel principal cu Tort de iaurt cu Grapefruit cu glazură de Grapefruit ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Cupcakes de Grapefruit roz cu glazură de brânză cremă de Grapefruit roz, Plăcintă Cu Grapefruit Roz, și Grapefruit Roz Margarita.
Instrucțiuni
Curățați grapefruitul, îndepărtând tot miezul alb. Țineți grapefruitul peste un castron și cu un cuțit mic și ascuțit, separați grapefruitul în segmente, tăindu-le departe de membrana care le separă. Rezervați două linguri de suc în castron. Puneți segmentele și sucul deoparte.Condimentează făina cu sare și piper (după gust) și întinde-o pe o farfurie.Scufundați fileurile de pește în cele patru, îndepărtând orice exces.
Încălziți două linguri de unt într-o tigaie mare antiaderentă.
Sote cambulă aproximativ trei minute o parte, până când fierte prin și ușor rumenit. Dacă nu puteți încadra toată fluturașul în tigaie simultan, faceți-o în două schimburi sau folosiți două tigăi.
Scoateți fluturașul din tigaie și puneți-l pe o farfurie caldă.
Adăugați untul rămas și șalotele la tigaie și sotati câteva minute.
Adăugați segmentele de grapefruit, sucul și oțetul și aduceți la foc mic.Condimentează după gust cu sare și piper.Puneți sosul peste pește, presărați coriandru și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio