Flotoare puternice cu sirop de cacao
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați flotoare puternice cu sirop de cacao. Această rețetă face 6 porții cu 444 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de apă, pudră naturală de cacao, halbe stout și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Stout Plutește, Bere Stout - Înghețată Mini Flotoare, și Sirop de cacao {sau sirop de ciocolată de casă} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți zahărul, pudra de cacao și vârful de sare într-o cratiță mică.
Se toarnă 2/3 cană de apă clocotită într-o cană de măsurare rezistentă la căldură.
Bateți suficientă apă clocotită din ceașcă în amestecul de cacao în cratiță pentru a forma pastă netedă (aproximativ 3 linguri), apoi amestecați în apa rămasă. Se aduce la foc mic la foc mic, amestecând continuu. Fierbeți siropul 1 1/2 minute, amestecând des.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia. Se răcește la temperatura camerei. Faceți înainte: se poate face cu 3 săptămâni înainte. Acoperi; rece.
Folosind mixerul electric, bateți smântâna și vanilia într-un castron mediu până se formează vârfuri. Acoperi; rece.
Se toarnă 1 lingură de Kahl Corkora și 1 lingură de sirop de cacao în fiecare dintre cele șase pahare de 10 uncii.
Așezați 1 lingură de înghețată în fiecare pahar.
Adăugați robust, turnând ușor pe partea de sticlă înclinată pentru a preveni formarea prea multor capete. Lingură de frișcă în fiecare pahar.
Stropiți cu sirop de cacao, puneți lingura și paiele în fiecare și serviți imediat.