Flori De Unt Spritz

Flori De Unt Spritz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați florile de unt Spritz. Această rețetă face 82 de porții cu 90 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 19 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Această rețetă de la Taste of Home necesită extract de vanillan, migdale albite, unt și ou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Flori De Unt De Arahide, Flori De Unt De Arahide, și Flori De Unt De Arahide.

Instrucțiuni

1
Așezați zahărul și migdalele într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până când migdalele sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Într-un castron mare, cremă de unt și amestec de zahăr până când este ușor și pufos. Bateți oul și extractele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Combinați făina și sarea; se adaugă treptat la amestecul de cremă și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
4
Folosind o presă cookie echipată cu discul la alegere, apăsați aluat 2 in. în afară pe foi de copt unsoare. Decorați cu stropi sau zahăr colorat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decorarea ZahăruluiDecorarea Zahărului
Glazura De Decor MaroGlazura De Decor Maro
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
5
Se coace la 375 CP timp de 7-9 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Scoateți la rafturi de sârmă. A se păstra într-un recipient etanș.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca desculț Bulbuc Roz Moscato. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit răcit (36-40 grade F), acest Bulbuc are arome și arome de iasomie și mandarină portocaliu completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții82
Scor De Sănătate0
Revista