Flori De Dovlecei Umplute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați florile de dovlecel umplute. Această rețetă face 4 porții cu 665 calorii, 15g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.79 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, frunze de mentă, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până orez alb ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este mare. Încercați Flori De Dovlecei Umplute, Flori De Dovlecei Umplute, și Flori De Dovlecei Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați florile de dovlecel în apă rece pentru a se deschide și a ușura prepararea.
Într-un bol mare de amestecare așezați orezul, toate ingredientele tocate și rase, jumătate din uleiul de măsline și sucul de lămâie și un vârf de sare și piper.
Se amestecă bine. Cu o lingură mică, luați cantități mici de umplutură și umpleți florile de dovlecei. Îndoiți capetele pentru a sigila umplutura în interior.
Așezați florile pe fundul unei cratițe mari, cu deschiderile orientate spre fund.
Se toarnă suficientă apă pentru a acoperi.
Adăugați 1 vârf de sare, 1 vârf de piper și restul de ulei de măsline și suc de lămâie. Acoperiți și fierbeți ușor timp de aproximativ 40 de minute până când orezul a absorbit tot lichidul.