Flori de dovleac umplute cu brânză de capră
Florile de dovleac umplute cu brânză de capră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 132 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,09 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână pesmet, sare și piper, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Flori De Dovleac Umplute Cu Brânză De Capră, Flori De Dovleac Umplute Cu Brânză De Capră Fără Gluten, și Flori De Dovleac Umplute Cu Brânză De Capră, Porumb Și Ardei Poblano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați brânza de capră uncie în centrul fiecărei flori de dovleac și apăsați ușor floarea închisă, astfel încât să se lipească de brânză. Condimentează făina cu sare și piper și dragă înflorește în făină, scuturând orice exces. Se înmoaie în ou, apoi pesmet, apoi se lasă deoparte și se repetă cu florile rămase.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu; adăugați ulei de măsline și gătiți flori de dovleac până se rumenesc frumos pe toate părțile, aproximativ 5 minute în total.
Se scurge pe un prosop de hârtie și se condimentează cu sare și piper cât este fierbinte.
Serviți imediat pentru cele mai bune rezultate.