Flori De Dovleac Umplute

Flori De Dovleac Umplute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați florile de dovleac umplute. Această rețetă servește 12. O porție conține 175 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză cheddar, făină, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Flori De Dovleac Umplute, Flori de dovleac umplute cu busuioc, și Flori de dovleac umplute cu Ricotta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 3 ingrediente. Lingură în flori de dovleac; apăsați ușor florile împreună pentru a închide umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Flori De Dovleac, Părțile Centrale îndepărtate12 Flori De Dovleac, Părțile Centrale îndepărtate
2
Înveliți ușor florile cu făină. Scufundați în ou, apoi în firimituri de cracker, întorcându-le în fiecare până când sunt acoperite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Philadelphia® NeufchatelBrânză Philadelphia® Neufchatel
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați 6 flori; gatiti 2 min. sau până se rumenesc.
5
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Repetați cu florile rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
DificultateNormal
Gata În23 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista