Flori De Ceapă Crocante

Flori De Ceapă Crocante
Florile de ceapă crocante necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție conține 744 calorii, 13g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. Dacă aveți la îndemână făină, ketchup, ceapă vidaliană și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Flori crocante de anghinare cu Salsa Verde, Flori De Ceapă Acidulate, și Flori De Ceapă La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul la 375 de grade F într-o friteuză sau într-un cuptor olandez mare și greu (uleiul nu trebuie să vină mai mult de jumătatea părților laterale ale tigaiei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Combinați făina și amestecul de pansament într-un castron puțin adânc. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Plic Amestec De Dressing Pentru Salată Ranch Cu Zară1 Plic Amestec De Dressing Pentru Salată Ranch Cu Zară
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Tăiați aproximativ 1/2 inch de pe vârfurile cepei și curățați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Tăiați 12 felii verticale până ajungeți aproape la fundul cepei (nu tăiați până la capăt).
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
5
Scoateți centrul fiecărei cepe. Nu arunca!
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6
Într-un al doilea castron, amestecați aluatul tempura cu apă sifonată răcită. Nu amestecați prea mult; aluatul trebuie să fie ușor cocoloaș. Dragați fiecare ceapă în făină condimentată, agitând pentru a îndepărta excesul de făină. Scufundați în aluatul tempura și asigurați-vă că împrăștiați "petalele" pentru a obține un strat uniform de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Apă SpumantăApă Spumantă
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Așezați cu grijă 1 ceapă în friteuză. Se prăjește aproximativ 2 până la 3 minute sau până devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8
Îndepărtați și asigurați-vă cu atenție că petalele se separă, folosind o ustensilă pentru a ajuta la răspândirea lor, dacă este necesar. Se acoperă ceapa cu aluat și se întoarce în ulei încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Scoateți din ulei și scurgeți pe prosoape de hârtie. Repetați cu ceapa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
10
Se servește fierbinte.
11
Pentru a face scufundarea, amestecați toate ingredientele într-un castron, adăugând sos fierbinte după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
12
Se servește cu flori de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista