Flori De Ceapă Crocante

Flori De Ceapă Crocante
Florile de ceapă crocante necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție conține 744 calorii, 13g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. Dacă aveți la îndemână făină, ketchup, ceapă vidaliană și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Flori crocante de anghinare cu Salsa Verde, Flori De Ceapă Acidulate, și Flori De Ceapă La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul la 375 de grade F într-o friteuză sau într-un cuptor olandez mare și greu (uleiul nu trebuie să vină mai mult de jumătatea părților laterale ale tigaiei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Combinați făina și amestecul de pansament într-un castron puțin adânc. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Plic Amestec De Dressing Pentru Salată Ranch Cu Zară1 Plic Amestec De Dressing Pentru Salată Ranch Cu Zară
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Tăiați aproximativ 1/2 inch de pe vârfurile cepei și curățați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Tăiați 12 felii verticale până ajungeți aproape la fundul cepei (nu tăiați până la capăt).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Scoateți centrul fiecărei cepe. Nu arunca!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Într-un al doilea castron, amestecați aluatul tempura cu apă sifonată răcită. Nu amestecați prea mult; aluatul trebuie să fie ușor cocoloaș. Dragați fiecare ceapă în făină condimentată, agitând pentru a îndepărta excesul de făină. Scufundați în aluatul tempura și asigurați-vă că împrăștiați "petalele" pentru a obține un strat uniform de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Apă SpumantăApă Spumantă
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Așezați cu grijă 1 ceapă în friteuză. Se prăjește aproximativ 2 până la 3 minute sau până devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Îndepărtați și asigurați-vă cu atenție că petalele se separă, folosind o ustensilă pentru a ajuta la răspândirea lor, dacă este necesar. Se acoperă ceapa cu aluat și se întoarce în ulei încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
9
Scoateți din ulei și scurgeți pe prosoape de hârtie. Repetați cu ceapa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
10
Se servește fierbinte.
11
Pentru a face scufundarea, amestecați toate ingredientele într-un castron, adăugând sos fierbinte după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Se servește cu flori de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista