Flori crocante de dovleac umplute cu carne de porc trasă și Ricotta

Flori crocante de dovleac umplute cu carne de porc trasă și Ricotta
Flori de Squash crocante umplute cu carne de porc tras și Ricotta ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 389 calorii, 16g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Această rețetă este plăcută de 52 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sos bbq, miere, oțet de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Flori de dovleac umplute cu Ricotta, Flori de dovleac cu Ricotta Pimento, și Flori de dovleac prăjite umplute cu Ricotta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ricotta într-o strecurătoare tapetată cu pânză de brânză peste un castron și lăsați să se scurgă la frigider cel puțin 2 ore. Aruncați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Combinați ricotta strecurată și carnea de porc mărunțită într-un castron și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Umpleți fiecare floare de dovleac cu amestecul de brânză de porc și răsuciți partea superioară a florii pentru a asigura umplutura în timp ce prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Umpleți o cratiță mare și grea la jumătate cu ulei și încălziți pe aragaz până când temperatura atinge 360 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
5
Dragați fiecare floare de dovleac umplută în aluatul de orez pentru a acoperi complet. Prăjiți florile de dovleac în loturi până se rumenesc ușor, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Flori De Dovleac, Părțile Centrale îndepărtate12 Flori De Dovleac, Părțile Centrale îndepărtate
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
6
Se scurge pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie și se presară sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
7
Stropiți o parte din vinaigreta cu piper negru în centrul unei farfurii de servire și așezați 2 Flori de dovleac deasupra pentru fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Flori De Dovleac, Părțile Centrale îndepărtate12 Flori De Dovleac, Părțile Centrale îndepărtate
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
8
Se servește fierbinte.
9
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Așezați cuburi de porc într-o tigaie medie de prăjire. Se amestecă împreună sosul de grătar, oțetul și ceapa și apoi se toarnă amestecul peste carnea de porc și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți tigaia cu folie și dați la cuptor timp de 3 1/2 până la 4 ore sau până când carnea este fragedă cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Lăsați să se răcească în lichidul de fiert, apoi scurgeți lichidul din carne și tocați carnea în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
12
Bateți împreună apa și făina până se omogenizează și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
13
Lăsați să stea 10 minute înainte de utilizare.
14
Combinați oțetul, muștarul, sarea, piperul și mierea într-un blender. Cu mașina în funcțiune, adăugați încet uleiul până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 50 m.
Porții15
Scor De Sănătate5
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista