Florentini
Florentinii sunt o vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 110 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, făină, coajă de portocală confiată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Florentini, Florentini, și Florentini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, amestecați câte 1/2 cană de smântână grea și zahăr și 3 linguri de unt și aduceți amestecul la fierbere.
Scoateți-l de pe foc și amestecați 1 1/4 căni de migdale tocate mărunt, 3/4 cană de coajă de portocală confiată tocată mărunt și 1/3 cană de făină. Aruncați aluatul dintr-o lingură în movile la aproximativ 3 inci distanță pe foi de prăjituri unse și ușor făinoase și aplatizați fiecare prăjitură cu o spatulă umedă.
Coaceți cookie-urile într-un cuptor moderat (350 F) timp de aproximativ 10 minute.
Scoateți-le din cuptor și lăsați-le să stea aproximativ 5 minute.
Scoateți fursecurile pe o grătar, lăsați-le să se răcească complet și întindeți-le cu glazură de ciocolată. Calmează-i.
Topiți câte 1 uncie de ciocolată neîndulcită și ciocolată dulce de gătit peste apă fierbinte.
Adăugați 2 linguri de unt și 1 linguriță de miere și amestecați glazura până când untul este topit. Pentru o glazură mai ușoară, folosiți ciocolată dulce-amară topită.
Folosiți o mică spatulă offset pentru a întinde aluatul în rondele subțiri pe foaia de copt.
Folosiți 2 uncii de ciocolată semidulce, topită, pentru glazură.
Din cartea de cookie-uri Gourmet: cea mai bună rețetă unică din fiecare an 1941-2009 de către publicațiile cond nr. Drepturi de autor: 2010 de către publicațiile Nast; fotografii: drepturi de autor: 2010 de către publicațiile Nast. Publicat de Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company.