Float Stout cu miere de flori de portocal și Gingersnap Tuile
Float Stout cu miere floare de portocal și Gingersnap Tuile ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Pentru $ 2.0 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 914 calorii, 10g de proteine, și 43G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este perfect pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Un amestec de gingersnaps, melasă, înghețată vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Felii de portocale cu miere și apă de floare de portocal, Orange-floare-miere Madeleines, și Orange-Floare-Miere Madeleines pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F
Așezați ghimbirul într-un robot de bucătărie și macinați-l într-o pulbere fină.
Adăugați albusul de ou, untul, zahărul, melasa și sarea și piureul până se omogenizează.
Întindeți amestecul pe o tigaie căptușită cu un covor de siliciu sau hârtie pergament.
Coaceți la cuptor timp de 7 până la 9 minute până când este setat.
Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească și apoi rupeți în bucăți.
Umpleți 2 pahare plutitoare răcite la 1/4 din drum cu stout și adăugați 2 linguri de înghețată pe pahar.
Adăugați o lingură de miere la fiecare, deasupra cu restul de stout și garnisiți cu o bucată de tuile.