Fleischkuechle (Flesh-Keek-Luh)

Fleischkuechle (Flesh-Keek-Luh)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fleischkuechle (Flesh-Keek-Luh). Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 441 calorii. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 37 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare, ulei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 79%. Încercați Chiftele Șvabe (Fleischkuechle) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați împreună carnea de vită măcinată, ceapa, sarea și piperul până se amestecă bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Într-un castron mare, amestecați făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Se toarnă ouăle și laptele și se amestecă până se amestecă bine folosind o lingură robustă. Formați aluatul în bile de 2 inci și rulați-l în cercuri groase de 1/4 inci pe o suprafață făinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
La 8 PruneLa 8 Prune
4
Formați carnea de vită în bile de dimensiuni ale mingii de golf și așezați fiecare pe o jumătate de cerc de aluat. Îndoiți celelalte jumătăți ale cercurilor pentru a închide aluatul. Sigilați marginile folosind o farfurie sau apăsând cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
5
Încălziți uleiul într-o friteuză adâncă la 365 grade F (185 grade C) sau la foc mediu-mare într-o tigaie mare adâncă. Prăjiți Keuchle până se rumenesc, întorcându-se o dată. Ar trebui să dureze aproximativ 10 minute în total pentru fiecare lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista