Fleischkuechle (Flesh-Keek-Luh)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fleischkuechle (Flesh-Keek-Luh). Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 441 calorii. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 37 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare, ulei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 79%. Încercați Chiftele Șvabe (Fleischkuechle) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați împreună carnea de vită măcinată, ceapa, sarea și piperul până se amestecă bine. Pune deoparte.
Într-un castron mare, amestecați făina și sarea.
Se toarnă ouăle și laptele și se amestecă până se amestecă bine folosind o lingură robustă. Formați aluatul în bile de 2 inci și rulați-l în cercuri groase de 1/4 inci pe o suprafață făinoasă.
Formați carnea de vită în bile de dimensiuni ale mingii de golf și așezați fiecare pe o jumătate de cerc de aluat. Îndoiți celelalte jumătăți ale cercurilor pentru a închide aluatul. Sigilați marginile folosind o farfurie sau apăsând cu degetele.
Încălziți uleiul într-o friteuză adâncă la 365 grade F (185 grade C) sau la foc mediu-mare într-o tigaie mare adâncă. Prăjiți Keuchle până se rumenesc, întorcându-se o dată. Ar trebui să dureze aproximativ 10 minute în total pentru fiecare lot.