Fleică Umplute

Fleică Umplute
Fleică umplute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.64 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 683 calorii, 33g de proteine, și 37g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, căței de usturoi, castane prăjite și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fleică Umplute, Fleică Umplute, și Fleică Umplute.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Ungeți un vas de copt din sticlă de 15 pe 10 pe 2 inci. Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
TigaieTigaie
4
Adăugați pancetta și sotati până când sunt crocante și aurii, aproximativ 10 minute. Folosind o lingură pliată, transferați pancetta într-un castron mare. Topiți untul rămas în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
BolBol
5
Adăugați ceapa, morcovii, țelina, rozmarinul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
6
Se sotează până când ceapa este foarte fragedă, aproximativ 12 minute. Amestecați ușor castanele și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
PătrunjelPătrunjel
CeapăCeapă
7
Transferați amestecul de ceapă în vasul mare cu pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați pâinea și parmezanul și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PâinePâine
9
Adăugați suficient bulion la amestecul de umplutură pentru a umezi. Condimentează umplutura, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UmpluturăUmplutură
BulionBulion
10
Se amestecă ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
11
Transferați umplutura în vasul pregătit. Acoperiți cu folie cu unt, cu unt în jos și coaceți până când umplutura este încălzită, aproximativ 30 de minute. Descoperiți și continuați să coaceți până când partea de sus este crocantă și aurie, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Bateți primele 7 ingrediente într-un castron mare pentru a amesteca. Amestecați parmezanul și firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
ParmezanParmezan
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
14
Se amestecă carnea de vită, carnea de porc și carnea de vită. Împachetați jumătate din amestecul de carne într-o tigaie de pâine de 9 pe 5 pe 3 inci. Puneți umplutura peste carnea din tigaie, lăsând o margine de 1 inch în jurul marginilor. Se acoperă cu amestecul de carne rămas, închizând complet umplutura și apăsând ferm. Se toarna sosul marinara peste foaia de carne, apoi se presara cu branza provolone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProvoloneProvolone
Sos MarinaraSos Marinara
UmpluturăUmplutură
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
15
Coaceți, neacoperit, până când pâinea de carne este fermă la atingere în centru și s-a îndepărtat de părțile laterale ale tigaiei, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
16
Tăiați transversal în felii și serviți.

Ingrediente

1586 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripesmet uscatpesmet uscat6(iarnă)(3/4 băț) unt(3/4 băț) unt2morcovi, curățați și tăiați finmorcovi, curățați și tăiați fin3tulpini de țelină, tocate mărunttulpini de țelină, tocate mărunt420Nuci de orice fel (tocate)castane întregi decojite prăjite, rupte grosiercastane întregi decojite prăjite, rupte grosier454Nuci de orice fel (tocate)pâine ciabatta veche de o zi, tăiată în cuburi de 3/4 incipâine ciabatta veche de o zi, tăiată în cuburi de 3/4 inci2maricrustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)2mariouă, bătute pentru a se amestecaouă, bătute pentru a se amesteca2(iarnă)frunze proaspete de rozmarin tocatefrunze proaspete de rozmarin tocate3cuișoare de usturoi, tocatecuișoare de usturoi, tocate3căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați227Nuci de orice fel (tocate)1 linguriță de semințe de fenicul, 1/3 palmă1 linguriță de semințe de fenicul, 1/3 palmă1(poate fi sau trece)Tortile calde de porumb sau orez alb, pentru servireTortile calde de porumb sau orez alb, pentru servire227Nuci de orice fel (tocate)carne de porc măcinatăcarne de porc măcinată227Nuci de orice fel (tocate)1/3 pungă tăiței cu ouă extra-lați1/3 pungă tăiței cu ouă extra-lați596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriCereale Crispix, zdrobiteCereale Crispix, zdrobite2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri(sau mai mult) conserve de supă de pui cu sare scăzută(sau mai mult) conserve de supă de pui cu sare scăzută1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 buștean (4 uncii) brânză de capră1 buștean (4 uncii) brânză de capră1pâine1/4 cană chutney orice aromă (eu folosesc mango)1/4 cană chutney orice aromă (eu folosesc mango)1miciceapă, rasăceapă, rasă2mariceapa, tocata maruntceapa, tocata marunt227Nuci de orice fel (tocate)pancetta, tăiată în zaruri de 1/4 inchpancetta, tăiată în zaruri de 1/4 inch1586 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriparmezan proaspăt rasparmezan proaspăt ras2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriparmezan rasparmezan ras596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrunze proaspete de pătrunjel Italian tocatefrunze proaspete de pătrunjel Italian tocate1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriprovolone rasăprovolone rasă11 kilogram de dovlecel,(tub mare)(tub mare)10Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista