Fleică umplute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.64 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 683 calorii, 33g de proteine, și 37g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, căței de usturoi, castane prăjite și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fleică Umplute, Fleică Umplute, și Fleică Umplute.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Ungeți un vas de copt din sticlă de 15 pe 10 pe 2 inci. Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Tigaie
4
Adăugați pancetta și sotati până când sunt crocante și aurii, aproximativ 10 minute. Folosind o lingură pliată, transferați pancetta într-un castron mare. Topiți untul rămas în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie
Bol
5
Adăugați ceapa, morcovii, țelina, rozmarinul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Morcov
țelină
Usturoi
Ceapă
6
Se sotează până când ceapa este foarte fragedă, aproximativ 12 minute. Amestecați ușor castanele și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
Pătrunjel
Ceapă
7
Transferați amestecul de ceapă în vasul mare cu pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Adăugați pâinea și parmezanul și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Pâine
9
Adăugați suficient bulion la amestecul de umplutură pentru a umezi. Condimentează umplutura, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Umplutură
Bulion
10
Se amestecă ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
11
Transferați umplutura în vasul pregătit. Acoperiți cu folie cu unt, cu unt în jos și coaceți până când umplutura este încălzită, aproximativ 30 de minute. Descoperiți și continuați să coaceți până când partea de sus este crocantă și aurie, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
12
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Bateți primele 7 ingrediente într-un castron mare pentru a amesteca. Amestecați parmezanul și firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Parmezan
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
14
Se amestecă carnea de vită, carnea de porc și carnea de vită. Împachetați jumătate din amestecul de carne într-o tigaie de pâine de 9 pe 5 pe 3 inci. Puneți umplutura peste carnea din tigaie, lăsând o margine de 1 inch în jurul marginilor. Se acoperă cu amestecul de carne rămas, închizând complet umplutura și apăsând ferm. Se toarna sosul marinara peste foaia de carne, apoi se presara cu branza provolone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Provolone
Sos Marinara
Umplutură
Carne De Vită
Carne
Carne De Porc
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
15
Coaceți, neacoperit, până când pâinea de carne este fermă la atingere în centru și s-a îndepărtat de părțile laterale ale tigaiei, aproximativ 45 de minute.