Salsa Guajillo și Tomatillo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Guajillo și Tomatillo Salsan. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 33 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână ardei iute din New mexico, suc de portocale, tomatillos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Somon fript și sparanghel cu sos Guajillo-Tomatillo, 10 Top Tomatillo s și Tomatillo prăjit și Salsa verde de măsline, și Guajillo carne de porc condimentată și cartofi (Puerco y Papas al Guajillo) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie medie grea uscată (nu antiaderentă) la foc mediu până când este fierbinte, apoi prăjiți ardeii iute scurt pe toate părțile, apăsând plat cu clești, până se înmoaie ușor, aproximativ 3 minute.
Fierbeți tomatillos în apă pentru a acoperi într-o cratiță mică până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Transferați cu o lingură cu fante într-un blender și adăugați ardei iute, ceapă, usturoi, suc de portocale și 3/4 linguriță de sare. Amestecați până la omogenizare (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți).
Se transferă într-un castron și se răcește la temperatura camerei.