Salsa Guajillo și Tomatillo

Salsa Guajillo și Tomatillo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Guajillo și Tomatillo Salsan. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 33 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână ardei iute din New mexico, suc de portocale, tomatillos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Somon fript și sparanghel cu sos Guajillo-Tomatillo, 10 Top Tomatillo s și Tomatillo prăjit și Salsa verde de măsline, și Guajillo carne de porc condimentată și cartofi (Puerco y Papas al Guajillo) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie medie grea uscată (nu antiaderentă) la foc mediu până când este fierbinte, apoi prăjiți ardeii iute scurt pe toate părțile, apăsând plat cu clești, până se înmoaie ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CleșteClește
2
Fierbeți tomatillos în apă pentru a acoperi într-o cratiță mică până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomatillosTomatillos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Transferați cu o lingură cu fante într-un blender și adăugați ardei iute, ceapă, usturoi, suc de portocale și 3/4 linguriță de sare. Amestecați până la omogenizare (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se transferă într-un castron și se răcește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Poema Cava Brut cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Poema Cava Brut
Poema Cava Brut
Aromele vibrante de piersici coapte, pere și pâine prăjită cu un indiciu de condiment umple nasul. Palatul este uscat, cu o textură bogată, cremoasă. Straturile de aromă includ coaja de portocală și condimentul care persistă printr-un finisaj elegant.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții5
Scor De Sănătate29
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista