Fleică Harrell

Fleică Harrell ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 505 calorii, 23g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii, piper cayenne, gust de murături de mărar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 47%. Încercați Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face pâine de carne cu gust de restaurant acasă, nu este un secret despre cum să faceți pâine de carne, Momma Joe ' s fleică-fleică ca mama folosit pentru a face, și Fleică clasică – ultima fleică de care veți avea nevoie vreodată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Așezați biscuiții de sare într-o pungă mare și grea cu fermoar din plastic și zdrobiți ușor în firimituri rulând punga cu un sucitor; alternativ, așezați biscuiții în vasul de lucru al unui robot de bucătărie și pulsați scurt doar pentru a sparge firimituri. Două mâneci de biscuiți ar trebui să facă aproximativ 3 căni de firimituri. Rezervați 3/4 cană de firimituri; așezați 2 1/4 cană de firimituri într-un bol mare de amestecare.
Se amestecă cele 2 1/4 căni de firimituri de cracker în vasul de amestecare cu carne de vită măcinată, sos Worcestershire, sos de friptură, muștar, piper negru, sifon, rozmarin, piper cayenne, scorțișoară, pudră de usturoi, gust de mărar, gust dulce, ou, făină auto-crescătoare, sos de roșii și ceapă până se combină bine. Formați-vă într-o pâine și puneți-o într-un vas de copt de 9x12 inci. Acoperiți pâinea cu firimiturile rezervate.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pâinea se rumeneste, nu mai este roz în interior, iar sucurile curg limpede, aproximativ 45 de minute până la 1 oră, verificând după 45 de minute. Un termometru pentru carne citit instantaneu, introdus în partea cea mai groasă a pâinii, ar trebui să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).