Fleică Gourmet

Fleică Gourmet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.99 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 933 calorii, 59G de proteine, și 60g de grăsime. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de broccoli, sos de friptură, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert De Mere Graham ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Încercați Roșii uscate și brânză Mozzarella fleică Gourmet, Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face carne de degustare a restaurantului acasă, nu este un secret despre cum să faceți meatloaf, și Mama lui Joe Meatloaf-Meatloaf ca mama folosit pentru a face pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un bol mare de amestecare, combinați carnea de vită măcinată, pesmetul, oul și sosul de friptură.
Se amestecă bine. Se amestecă în amestec de supă, piper verde, ceapă, cilantro și usturoi.
Pe o bucată mare de folie de aluminiu, puneți amestecul de vită într-un dreptunghi subțire și plat.
Strat aproximativ 1/2 șunca deasupra cărnii de vită de la capăt la capăt.
Strat de șuncă cu brânză Cheddar.
Strat de brânză cu șuncă rămasă, apoi broccoli.
Folosind folia, rotiți foaia de carne în timp ce ciupiți capetele. Păstrați folia de aluminiu în jurul pâinii de carne și așezați-o pe o foaie medie de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră.