Fleică de pompier
Nevoie de o curs principal fără lactate? Pâinea de carne a unui pompier ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 435 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de muștar dijon de cereale, salsa, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce e bine. Încercați Fleică de pompier, Spaghete de pui ale pompierilor, și Muesli cu miere de pompier pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Înmuiați pâinea în apă caldă într-un castron mic.
Așezați carnea de vită într-un castron mare.
Scurgeți pâinea și adăugați la carne de vită împreună cu ceapă verde, ceapă, salsa, muștar Dijon, sos Worcestershire, usturoi, sare și piper.
Se amestecă cu mâna până se omogenizează bine. Se formează într-o pâine și se pune într-o tigaie unsă.
Coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit.
Scurgeți excesul de grăsime și acoperiți cu sos barbeque (Diana). Reveniți la cuptor și coaceți încă 15 minute.