Fleică California

Meatloaf California ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 231 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Un amestec de ceapă, boia de ardei, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face pâine de carne cu gust de restaurant acasă, nu este un secret despre cum să faceți pâine de carne, Momma Joe ' s fleică-fleică ca mama folosit pentru a face, și Fleică clasică – ultima fleică de care veți avea nevoie vreodată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Căptușiți o tigaie de copt de 9x13 inch cu folie de aluminiu.
Într-un castron mare, amestecați carnea de vită, ceapa, ardeiul gras verde, țelina, ouăle, sosul de soia și ketchup-ul. Condimentează cu busuioc, pătrunjel, oregano, usturoi praf și 2 lingurițe de piper.
Se amestecă în 1/2 cană de ovăz. Se amestecă treptat în ovăzul rămas 1/4 cană la un moment dat până când amestecul de carne de vită este ferm, dar nu rigid.
Se transferă în tigaia pregătită și se formează într-o formă de pâine.
Într-un castron mic, amestecați zahărul brun, ketchup-ul, muștarul brun, aroma de fum mesquite, 1/2 linguriță de piper și boia de ardei.
Stropiți uniform peste pâinea de carne.
Coaceți pâinea de carne 1 oră în cuptorul preîncălzit sau la o temperatură minimă de 160 grade F (72 grade F).