Meatloaf California ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 231 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Un amestec de ceapă, boia de ardei, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face pâine de carne cu gust de restaurant acasă, nu este un secret despre cum să faceți pâine de carne, Momma Joe ' s fleică-fleică ca mama folosit pentru a face, și Fleică clasică – ultima fleică de care veți avea nevoie vreodată.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Căptușiți o tigaie de copt de 9x13 inch cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-un castron mare, amestecați carnea de vită, ceapa, ardeiul gras verde, țelina, ouăle, sosul de soia și ketchup-ul. Condimentează cu busuioc, pătrunjel, oregano, usturoi praf și 2 lingurițe de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Se amestecă în 1/2 cană de ovăz. Se amestecă treptat în ovăzul rămas 1/4 cană la un moment dat până când amestecul de carne de vită este ferm, dar nu rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
4
Se transferă în tigaia pregătită și se formează într-o formă de pâine.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Într-un castron mic, amestecați zahărul brun, ketchup-ul, muștarul brun, aroma de fum mesquite, 1/2 linguriță de piper și boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
6
Stropiți uniform peste pâinea de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Coaceți pâinea de carne 1 oră în cuptorul preîncălzit sau la o temperatură minimă de 160 grade F (72 grade F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch