Fleică

Fleică
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fleică. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 587 calorii. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 261 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ketchup, sare, parmezan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face carne de degustare a restaurantului acasă, nu este un secret despre cum să faceți meatloaf, Mama lui Joe Meatloaf-Meatloaf ca mama folosit pentru a face, și Fleică clasică – ultima fleică de care vei avea nevoie vreodată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru fleică: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
3
Se toarnă laptele peste pâine și se lasă să se înmoaie câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
4
Așezați carnea de vită măcinată, pâinea îmbibată cu lapte, parmezanul, sarea, puțin piper, sarea condimentată și pătrunjelul într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
5
Se toarnă ouăle. Cu mâinile curate, amestecați ingredientele până când sunt bine combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
6
Formați amestecul într-o formă de pâine pe o tigaie de broiler căptușită cu folie, care va permite scurgerea grăsimii din carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
7
Așezați feliile de slănină deasupra, învelindu-le sub foaia de carne pentru a oferi un sprijin pâinii de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
1
Se toarnă ketchup-ul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Adăugați zahărul brun și muștarul uscat și stropiți în sosul fierbinte și sosul Worcestershire. Se amestecă amestecul până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
1 Boabe De Vanilie Intreaga1 Boabe De Vanilie Intreaga
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
3
Se toarnă o treime din sos peste partea superioară a pâinii de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
4
Coaceți timp de 45 de minute, apoi turnați peste încă o treime din sosul de roșii rămas peste foaia de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
5
Coaceți încă 20 până la 25 de minute; pâinea de carne nu trebuie să mai fie roz la mijloc. Se lasă să stea 10 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
6
Se servește cu sosul de roșii rămas pe lateral ca sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista