Fleac roșu, alb și afine
Rețeta roșie, albă și afine este gata în aproximativ 8 ore și 45 de minute și este cu siguranță o mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. O porție conține 407 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 2,0 USD pe porție. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 13 ar spune că a lovit la fața locului. Dacă aveți cremă de brânză, suc de lămâie, afine și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Fleac Roșu, Alb Și Afine, Fleac Roșu, Alb Și Afine, și Fleac De Afine Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați și sferturiți căpșunile și dați deoparte.
Combinați afine, mure, 1/2 cană zahăr granulat, 1/3 cană apă, coajă de lămâie, suc și sare într-o cratiță medie. Aduceți la foc mic la foc mediu și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când boabele se descompun și sosul se îngroașă, 15 până la 20 de minute.
Se scoate de pe foc și se răcește.
Așezați crema de brânză, 1/4 cană smântână, restul de 1/4 cană zahăr granulat și extractul de vanilie într-un bol mare și bateți la viteză medie până la neted și pufos. Într-un al doilea castron mare, bateți crema rămasă până se formează vârfuri rigide. Îndoiți aproximativ un sfert din frisca în amestecul de cremă de brânză până se luminează, apoi pliați în frisca rămasă.
Pentru a asambla fleacul, rupeți sau tăiați tortul Angel food în bucăți de 2 inci.
Așezați jumătate din bucățile de tort în fundul unui vas de 12 până la 14 căni sau al unui castron mare. Se acoperă cu aproximativ jumătate din sosul de afine, jumătate din smântână și jumătate din căpșunile sfărâmate. Repetați straturile cu tortul rămas, sosul de fructe de pădure, smântâna și căpșunile. Acoperiți cu folie de plastic și răciți 8 ore sau peste noapte. Înainte de a servi fie praful cu zahărul cofetarilor, fie încălziți jeleul de mere în cuptorul cu microunde timp de 25 de secunde pentru a slăbi, apoi periați căpșunile.