Fleac portocaliu cu cremă Grand Marnier

Fleac portocaliu cu cremă Grand Marnier
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete scoțiene, așa că încercați un fleac portocaliu cu crema Grand Marnier. Această rețetă face 12 porții cu 477 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână grand marnier, portocale, brânză mascarpone și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Fleac portocaliu cu cremă Grand Marnier, Cupcakes din făină de porumb cu aromă de portocale și frișcă Grand Marnier, și Ceai pentru doi: mini prăjituri cu portocale cu fistic cu glazură de brânză cremă Grand Marnier.

Instrucțiuni

1
Coaja 5 portocale folosind partea fină a unei răzătoare de cutie sau a unei răzătoare ascuțite, cum ar fi un microplan; pune coaja deoparte. Cu un cuțit zimțat, tăiați capetele tuturor portocalelor. Așezați 1 tăietură portocalie în jos pe o tăietură. Urmând curba fructului, tăiați coaja și miezul alb. Lucrând peste un set de strecurătoare într-un castron, feliați lângă fiecare membrană albă subțire în centrul portocalei, eliberând segmente de portocală în strecurătoare și lăsând membranele în urmă. Strângeți sucul din membrane în filtru și aruncați-le. Repetați cu portocalele rămase până când aveți 4 căni de segmente și 1/2 cană de suc (economisiți restul ambelor pentru alte utilizări); puneți în boluri separate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
RăzătoareRăzătoare
MicroplanMicroplan
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați coaja și 1/2 cană de lichior într-un bol cu suc și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)(din Cutie)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Într-un mixer de stand, combinați mascarpone și smântână și bateți până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Adăugați 1/2 cană de marmeladă și bateți pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Aranjați o treime din feliile de tort de lire uniform în partea de jos a unui 3-qt. castron mic sau alt bol cu față dreaptă. Folosind o perie de patiserie, înmuiați tortul cu 1/4 cană amestec de lichior. Dollop o treime din crema de marmeladă deasupra tortului. Aranjați 1 cană segmente portocalii peste cremă, asigurându-vă că cea mai largă parte a segmentelor se află pe partea laterală a bolului. Repetați cu încă 1 strat de tort, apăsând ușor pe el înainte de a stratifica aceleași cantități de amestec de lichior, smântână și portocale. Aranjați ultimul strat de tort, stropiți cu amestecul de lichior rămas, neteziți treimea rămasă din nivelul cremei peste tort și aranjați restul de 2 căni de portocale într-o spirală decorativă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Prăjitură De Pâine Pregătită Sau 1 Pachet (10-3/4 Uncii) Prăjitură De Lire Congelată, DezghețatăPrăjitură De Pâine Pregătită Sau 1 Pachet (10-3/4 Uncii) Prăjitură De Lire Congelată, Dezghețată
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
(din Cutie)(din Cutie)
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, încălziți 1/4 cană de marmeladă rămasă cu 1 lingură rămasă. lichior până la fierbinte; se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
(din Cutie)(din Cutie)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Ungeți marmelada caldă peste felii de portocale. Se răcește până este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
8
* Puteți folosi orice combinație de soiuri de portocale, inclusiv portocale de sânge, sau puteți rămâne doar la una, așa cum am făcut aici cu portocalele Valencia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sânge PortocaliuSânge Portocaliu
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
9
Faceți înainte: zestul, segmentele sau întregul fleac pot fi făcute cu 1 zi înainte.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista