Fleac portocaliu cu cremă Grand Marnier
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete scoțiene, așa că încercați un fleac portocaliu cu crema Grand Marnier. Această rețetă face 12 porții cu 477 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână grand marnier, portocale, brânză mascarpone și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Fleac portocaliu cu cremă Grand Marnier, Cupcakes din făină de porumb cu aromă de portocale și frișcă Grand Marnier, și Ceai pentru doi: mini prăjituri cu portocale cu fistic cu glazură de brânză cremă Grand Marnier.
Instrucțiuni
Coaja 5 portocale folosind partea fină a unei răzătoare de cutie sau a unei răzătoare ascuțite, cum ar fi un microplan; pune coaja deoparte. Cu un cuțit zimțat, tăiați capetele tuturor portocalelor. Așezați 1 tăietură portocalie în jos pe o tăietură. Urmând curba fructului, tăiați coaja și miezul alb. Lucrând peste un set de strecurătoare într-un castron, feliați lângă fiecare membrană albă subțire în centrul portocalei, eliberând segmente de portocală în strecurătoare și lăsând membranele în urmă. Strângeți sucul din membrane în filtru și aruncați-le. Repetați cu portocalele rămase până când aveți 4 căni de segmente și 1/2 cană de suc (economisiți restul ambelor pentru alte utilizări); puneți în boluri separate.
Adăugați coaja și 1/2 cană de lichior într-un bol cu suc și dați deoparte.
Într-un mixer de stand, combinați mascarpone și smântână și bateți până se formează vârfuri rigide.
Adăugați 1/2 cană de marmeladă și bateți pentru a amesteca.
Aranjați o treime din feliile de tort de lire uniform în partea de jos a unui 3-qt. castron mic sau alt bol cu față dreaptă. Folosind o perie de patiserie, înmuiați tortul cu 1/4 cană amestec de lichior. Dollop o treime din crema de marmeladă deasupra tortului. Aranjați 1 cană segmente portocalii peste cremă, asigurându-vă că cea mai largă parte a segmentelor se află pe partea laterală a bolului. Repetați cu încă 1 strat de tort, apăsând ușor pe el înainte de a stratifica aceleași cantități de amestec de lichior, smântână și portocale. Aranjați ultimul strat de tort, stropiți cu amestecul de lichior rămas, neteziți treimea rămasă din nivelul cremei peste tort și aranjați restul de 2 căni de portocale într-o spirală decorativă.
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, încălziți 1/4 cană de marmeladă rămasă cu 1 lingură rămasă. lichior până la fierbinte; se amestecă pentru a se combina.
Ungeți marmelada caldă peste felii de portocale. Se răcește până este gata de servit.
* Puteți folosi orice combinație de soiuri de portocale, inclusiv portocale de sânge, sau puteți rămâne doar la una, așa cum am făcut aici cu portocalele Valencia.
Faceți înainte: zestul, segmentele sau întregul fleac pot fi făcute cu 1 zi înainte.