Fleacul de zmeură cu sos de rom necesită aproximativ 56 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 2,53 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 597 calorii. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțian. Un amestec de unt, gem de zmeură, extract de imitație de rom și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fleac de zmeură cu sos de rom, Zmeură De Zmeură, și Zmeură De Zmeură.
Instrucțiuni
1
Încălziți untul într-un vas mare de sticlă în cuptor cu microunde la mare până se topește, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
2
Bateți zahărul cofetarilor, extractul de rom și apa, amestecând pentru a forma un sos neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Extract De Rom
Sos
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Încălziți gemul într-un vas mic de sticlă în cuptor cu microunde la mare până când tocmai s-a topit, aproximativ 30 de secunde. În șase boluri mici sau ochelari de vin, distribuiți uniform cuburile de tort. Împachetați ușor cuburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort De Lire
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
4
Stropiți sosul de rom și gemați uniform peste fiecare. Lingurați 3 linguri de budincă uniform peste fiecare. Se da la frigider 45 de minute.