Fleac de zmeură cu sos de rom
Zmeura de zmeură cu sos de rom este o fără gluten desert. Această rețetă servește 6 și costă 2,53 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 597 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 56 minute. Dacă aveți budincă de vanilie, zahăr de cofetari, extract de imitație de rom și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Zmeură Fleac, Zmeură Fleac, și Zmeură Fleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți untul într-un vas mare de sticlă cuptor cu microunde la înălțime până la topire, aproximativ 30 de secunde.
Bateți zahărul cofetarilor, extractul de rom și apa, amestecând pentru a forma un sos neted.
Încălziți gemul într-un vas mic de sticlă cuptor cu microunde la înălțime până când tocmai s-a topit, aproximativ 30 de secunde. În șase boluri mici sau pahare de vin, distribuiți uniform cuburi de tort de lire sterline. Împachetați cuburile ușor în jos.
Stropiți sosul de rom și gemați uniform peste fiecare. Lingurați 3 linguri de budincă uniform peste fiecare. La frigider timp de 45 de minute.
Garnisiți cu zmeură și serviți.