Fleac De Vară De Vanilie Franceză
Rețeta franceză de vanilie de vară ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 45 minute. Acest desert are 357 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de extract de vanillan, zahăr granulat, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Fleac De Fructe De Vară, Trișa de vară a lui Cheat, și Zmeură Vanilie Fleac.
Instrucțiuni
Combinați piersicile, zahărul brun și scorțișoara, aruncând bine pentru a combina; lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Combinați zahărul granulat, amidonul de porumb, sarea și gălbenușurile de ou într-un bol mediu, amestecând cu un bici până la neted.
Încălziți laptele într-o cratiță medie, grea, la foc mediu-mare până la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți). Adăugați treptat amestecul de lapte fierbinte la amestecul de zahăr, amestecând constant cu un bici.
Întoarceți amestecul de lapte în cratiță. Gatiti amestecul la foc mediu 2 minute sau pana cand este gros si bubuit, amestecand constant.
Se ia de pe foc și se amestecă extractul de vanilie.
Puneți crema într-un castron mic.
Așezați vasul într-un castron mare umplut cu gheață timp de 15 minute sau până când crema este rece, amestecând ocazional.
Scoateți vasul din gheață.
Aranjați 10 din jumătățile de ladyfinger, tăiați părțile în sus, într-un singur strat pe fundul unui suflu de 1 1/2 litru sau un vas de fleac. Puneți jumătate din amestecul de piersici peste ladyfingers.
Întindeți jumătate de cremă peste amestecul de piersici. Aranjați 10 jumătăți de ladyfinger, în picioare, în jurul părții laterale a vasului. Aranjați restul de 10 jumătăți de ladyfinger, tăiați părțile în sus, deasupra cremelor. Lingurați amestecul de piersici rămas peste ladyfingers.
Întindeți crema rămasă peste amestecul de piersici. Acoperiți și refrigerați 4 ore sau peste noapte.