Fleac De Vară De Vanilie Franceză

Fleac De Vară De Vanilie Franceză
Rețeta franceză de vanilie de vară ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 45 minute. Acest desert are 357 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de extract de vanillan, zahăr granulat, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Fleac De Fructe De Vară, Trișa de vară a lui Cheat, și Zmeură Vanilie Fleac.

Instrucțiuni

1
Combinați piersicile, zahărul brun și scorțișoara, aruncând bine pentru a combina; lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
2
Combinați zahărul granulat, amidonul de porumb, sarea și gălbenușurile de ou într-un bol mediu, amestecând cu un bici până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți laptele într-o cratiță medie, grea, la foc mediu-mare până la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți). Adăugați treptat amestecul de lapte fierbinte la amestecul de zahăr, amestecând constant cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Întoarceți amestecul de lapte în cratiță. Gatiti amestecul la foc mediu 2 minute sau pana cand este gros si bubuit, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se ia de pe foc și se amestecă extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
6
Puneți crema într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Așezați vasul într-un castron mare umplut cu gheață timp de 15 minute sau până când crema este rece, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Scoateți vasul din gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Aranjați 10 din jumătățile de ladyfinger, tăiați părțile în sus, într-un singur strat pe fundul unui suflu de 1 1/2 litru sau un vas de fleac. Puneți jumătate din amestecul de piersici peste ladyfingers.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
10
Întindeți jumătate de cremă peste amestecul de piersici. Aranjați 10 jumătăți de ladyfinger, în picioare, în jurul părții laterale a vasului. Aranjați restul de 10 jumătăți de ladyfinger, tăiați părțile în sus, deasupra cremelor. Lingurați amestecul de piersici rămas peste ladyfingers.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
11
Întindeți crema rămasă peste amestecul de piersici. Acoperiți și refrigerați 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista