Fleac De Turtă Dulce Și Caș De Lămâie Cu Sos De Mure

Fleac De Turtă Dulce Și Caș De Lămâie Cu Sos De Mure
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați turtă dulce și caș de lămâie cu sos de mure. Această rețetă face 8 porții cu 1168 calorii, 12g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Pentru $3.82 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână smântână grea, suc de lămâie stors, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cupcakes cu brânză de catifea albastră, caș de mure și cremă de lămâie de mure, Caș de lămâie și fleac de fructe de pădure, și Fleac de caș de lămâie cu fructe de pădure proaspete.

Instrucțiuni

1
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F. Pulverizați 1 tigaie cu jumătate de foaie cu spray de gătit antiaderent. Linia de jos a tigaie cu hârtie pergament; hârtie spray.Cerneti faina si urmatoarele 6 ingrediente intr-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se amestecă ghimbirul cristalizat.Folosind un mixer electric, bateți untul într-un castron mare până devine pufos.Bateți în zahăr brun.Bateți în ouă, câte 1.Bateți treptat în melasă, urmată de 1 cană de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
UmărUmăr
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se amestecă în coaja de lămâie rasă.Se amestecă treptat ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
4
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți până când un tester introdus în centrul tortului iese curat, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Se transferă într-un raft pentru a se răci timp de 15 minute.Rulați un cuțit în jurul laturilor tigaiei.Întoarceți-vă pe un suport și îndepărtați hârtia. Se răcește și se taie în cuburi de 1 inch.Sos De Mure:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Puneți murele, zahărul și sarea într-o cratiță medie și gătiți până când boabele sunt moi și zahărul s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Se transferă într-un blender și se amestecă până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Se toarnă printr-o strecurătoare într-un bol.Se amestecă framboise și sucul de lămâie.Puneți deoparte până când sunteți gata să use.To asamblați: folosind un bol fleac, începeți cu un strat uniform de cuburi de turtă dulce, acoperiți cu 1/3 din amestecul de caș de lămâie și 1/3 din sosul de mure.Repetați încă 2 ori.Se acoperă cu frisca rămasă.Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Ingrediente

2Bucăți de caramele Heath Barmazăre cu cocă violetmazăre cu cocă violet2halbemure proaspete sau 2 halbe mure congelate, dezghețatemure proaspete sau 2 halbe mure congelate, dezghețate33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmghimbir cristalizat tocatghimbir cristalizat tocat3maricrustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilzahăr brun auriu ambalatzahăr brun auriu ambalat1Bucăți de caramele Heath Barscorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată1Bucăți de caramele Heath Barcuișoare măcinatecuișoare măcinate23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmghimbir măcinatghimbir măcinat1Bucăți de caramele Heath Barnucșoară măcinatănucșoară măcinată4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsmântână grea, îndulcită cusmântână grea, îndulcită cu6241 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.borcanepreparate caș de lămâieborcanepreparate caș de lămâie12 lingurițe de pudră de usturoisuc de lămâie proaspăt storssuc de lămâie proaspăt stors3Bucăți de caramele Heath Barcoaja de lămâie rasăcoaja de lămâie rasă2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil4 căni de făină de grâu4 căni de făină de grâu23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmlichior de zmeură, framboiselichior de zmeură, framboise0Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă1pinchpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional8creveți și cu venezahăr șizahăr și103 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesărat, la temperatura camereiunt nesărat, la temperatura camerei8creveți și cu venevanilie, bătută până la vârfuri moivanilie, bătută până la vârfuri moi2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă fierbinteapă fierbinte
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista