Fleac De Turtă Dulce Cu Afine Și Piersici
Cranberry-piersic turtă dulce fleac ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 90 de cenți pe porție. Acest desert are 332 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, cocktail de suc de afine, piersică în sirop și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Fleac De Turtă Dulce, Fleac De Turtă Dulce, și Paleo Turtă Dulce Fleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. Se prepară și se coace amestecul de turtă dulce conform instrucțiunilor de pe ambalaj folosind apă și ou.
Scoateți din tigaie; așezați pe grătar. Se răcește 1 1/2 ore sau până se răcește complet.
Între timp, într-o cratiță medie, combinați zahărul brun, amidonul de porumb și scorțișoara; se amestecă bine.
Adăugați suc de afine și afine. Gatiti la foc mediu pana se inmoaie, se ingroasa si majoritatea merisoarelor au aparut, amestecand continuu.
Așezați folie de plastic pe suprafața amestecului de afine; pus deoparte.
Într-un castron mediu, pregătiți amestecul de budincă conform instrucțiunilor de pe ambalaj folosind lapte. Într-un castron mic, bateți frișca până se formează vârfuri moi. Îndoiți 1 cană de budincă în frișcă. Rezervați budinca rămasă.
Tăiați turta dulce în cuburi de 1 inch. Aranjați 1/3 din cuburi de turtă dulce în partea de jos a sticlei transparente 2 1/2-quart souffl fel de mâncare sau castron mic. Se acoperă cu jumătate din feliile de piersici; lingură jumătate din amestecul de afine peste piersici. Se acoperă cu încă 1/3 de turtă dulce. Se acoperă cu piersicile rămase; lingură budincă rezervată peste piersici. Se acoperă cu turtă dulce rămasă. Apăsați ușor pentru a compacta straturile. Puneți amestecul de afine rămas peste turtă dulce. Se acoperă cu amestec de frișcă-budincă. Refrigerați cel puțin 3 ore sau peste noapte înainte de servire.