Fleac De Căpșuni-Ciocolată

Fleac De Căpșuni-Ciocolată
Strawberry-ciocolata fleac ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 232 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână amestec de budincă instant vanillan, căpșuni, amestec de prăjituri cu mâncare diavolului și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Strawberry Ciocolata Tiramisu Fleac, Fleac De Ciocolată Albă Cu Căpșuni, și Fleac De Căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor pachetului, folosind unt nesărat, ouă și 1 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Se toarnă aluatul într-o tigaie metalică pătrată de 8 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Coaceți la 350 timp de 38 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scoateți din tigaie; se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Combinați laptele și amestecul de budincă într-un castron mediu, amestecând cu un tel 2 minute. Acoperiți și răciți 5 minute. Îndoiți în 1 recipient biciuit topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate
8 Biscuiti Cu Curmale De Ovaz, Maruntiti Grosier8 Biscuiti Cu Curmale De Ovaz, Maruntiti Grosier
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Tăiați tortul în pătrate de 1 inch.
8
Puneți jumătate de tort în fundul unui castron de 4 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Ungeți tortul cu 2 linguri de lichior, dacă doriți; întindeți jumătate din amestecul de budincă peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)(din Cutie)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Puneți jumătate de căpșuni peste budincă. Rezervați 1/4 cană de topping bătut rămas. Top căpșuni cu restul de 1 1/4 cani biciuit topping. Repetați straturile cu tortul rămas, lichiorul, dacă doriți, amestecul de budincă și căpșunile. Acoperiți și răciți 8 ore. Dollop Centrul de fleac cu rezervat 1/4 ceasca biciuit topping, și se stropesc cu sirop de ciocolată chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă Necoaptă (9 Inchi)Crustă De Plăcintă Necoaptă (9 Inchi)
3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
(din Cutie)(din Cutie)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista