Fleac De Cartofi Dulci

Fleac De Cartofi Dulci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete scoțiene, așa că încercați un fleac de cartofi dulci. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă $1.21 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 290 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână vanilie, nucă de cocos, sare de bord și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Fleac De Cartofi Dulci, Piei de cartofi dulci coapte de două ori cu Pecan Streusel (caserolă individuală de cartofi dulci akan), și Tocană de cartofi dulci și cârnați: sfârșitul foametei Mondiale câte un cartof dulce la un moment dat.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.în tigaie de 15x10x1 inci, așezați cuburi de tort într-un singur strat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Coaceți 15 minute, întorcându-vă o dată, până la prăjit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, 1/2 cană de zahăr și smântâna cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine. Adăugați treptat lapte, bătând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
SmântânăSmântână
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Într-un castron mediu, bateți cartofii dulci, vanilia, sarea și restul de 1/4 cană de zahăr cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
VanilieVanilie
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Într-un castron mic sau într-un vas de sticlă de 3 litri, stratificați o treime din cuburile de tort și amestecul de smântână. Se acoperă cu jumătate din amestecul de cartofi dulci și 1 lingură de nucă de cocos. Repetați straturile o dată. Se acoperă cu cuburile de tort rămase, amestecul de smântână, nuca de cocos și nucile pecan. Repetați straturile o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
SmântânăSmântână
Nucă De CocosNucă De Cocos
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se presară cu restul de 1 lingură de nucă de cocos și nuci pecan. Capac; refrigerați cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Nuci PecanNuci Pecan
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista