Fleac de afine și ciocolată

Fleac de afine și ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați merișorul și ciocolata. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 707 calorii. Această rețetă servește 10. Un amestec de zahăr, extract de vanillan, ladyfingers și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cranberry-Ciocolată Albă, Cranberry Nucă De Cocos Fleac, și Fleac De Afine-Portocaliu.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-o cratiță grea. Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura și fierbeți până când afinele apar, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
ZahărZahăr
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Lasă să se răcească. (Poate fi pregătit cu o zi înainte; acoperiți și refrigerați.)
3
Faceți budincă: aduceți 1 1/2 căni de lapte, zahăr și cacao la foc mic la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ZahărZahăr
LapteLapte
4
Se ia de pe foc. Într-un castron, bateți restul de 1/2 cană de lapte cu amidon de porumb, gălbenușuri de ou, vanilie și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați încet lapte fierbinte în amestecul de ouă, amestecând constant. Întoarce-te la pan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
6
Bateți la foc mediu-mare până fierbe budinca. Reduceți căldura și bateți până când budinca devine foarte groasă, aproximativ 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Se ia de pe foc, se adaugă chipsuri de ciocolată și se amestecă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
8
Se toarnă în castron, se acoperă suprafața cu folie de plastic și se răcește timp de 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
9
Puneți deoparte 3/4 cană de compot. Bateți smântâna până se formează vârfuri rigide, rezervând 1 1/2 căni. Îndoiți ușor crema rămasă în budinca de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CompotCompot
CremăCremă
10
Acoperiți fundul bolului fleac cu ladyfingers.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Adăugați 1/3 suc de portocale sau lichior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
LichiorLichior
12
Întindeți 1/3 de compot peste degete; acoperiți cu 1/3 de amestec de budincă. Repetați, stratificând încă de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
13
Întindeți deasupra crema rezervată. Lingură compot rezervat în centrul bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Se ornează cu coajă și ciocolată rasă. Se răcește 1 oră; servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista