Fleac De Afine-Portocaliu

Fleac De Afine-Portocaliu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați un fleac de afine-portocaliu. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 401 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Dacă aveți zahăr, apă, suc de portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fleac De Afine-Portocaliu, Fleac De Afine-Portocaliu, și Cranberry Orange Fleac.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti sosul de afine, combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță medie și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 30 de minute, amestecând ocazional. Apăsați amestecul de afine printr-o sită peste un castron, rezervând 1 2/3 căni de afine pure și aruncați solidele. Acoperiți sosul și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
AfineAfine
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BolBol
2
Pentru a pregăti crema, combinați 1/4 cană de lapte și ou într-un castron mic și amestecați bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Așezați 1/3 cană de zahăr, amidon de porumb și sare într-o cratiță medie și adăugați treptat 1 1/2 cană de lapte, amestecând cu un tel până se omogenizează bine. Aduceți la fierbere la foc mediu și gătiți 1 minut, amestecând constant amestecul. Se amestecă treptat aproximativ o pătrime din amestecul de lapte fierbinte în amestecul de ouă; se adaugă la amestecul de lapte rămas, amestecând constant. Gatiti la foc mediu 3 minute sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
4
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
5
Se toarnă într-un castron, și se acoperă suprafața de cremă cu folie de plastic. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
6
Cojiți portocalele, îndepărtând partea albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
7
Tăiați fiecare portocală pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
8
Tăiați fiecare jumătate transversal în felii subțiri; pus deoparte.
9
Împărțiți ladyfingers; rupeți fiecare jumătate în treimi. Căptușiți fundul unui vas de sticlă cu față dreaptă de 3 litri sau al unui castron cu jumătate de degete. Lingură 1 cană cremă peste ladyfingers. Puneți jumătate din sosul de afine peste cremă. Aranjați jumătate din felii de portocale peste sosul de afine și în jurul marginii interioare a bolului. Repetați procedura, terminând cu felii de portocale. Acoperiți și răciți 8 ore. Completați fiecare porție cu 1 lingură de topping bătut și 1 linguriță de migdale, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AfineSos De Afine
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Felii De PortocaleFelii De Portocale
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
MigdaleMigdale
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista