Flautas

Flautas
Flautas este un fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 381 calorii. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână tortilla de porumb, amestec de carne mexicană, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Taquitos o Flautas De Pollo (Taquitos de pui sau Flautas), Flautas, și Flautas.

Instrucțiuni

1
Se toarnă ulei vegetal la o adâncime de 2 inci într-o tigaie mare; se încălzește la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Înmuiați 30 de tortilla de porumb, câte 1, scufundând în ulei fierbinte timp de 2 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
Subţire-Subţire-
3
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4
Puneți 1 lingură de carne mexicană
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Se amestecă pe jumătatea inferioară a fiecărei tortilla; se rulează bine. Gatiti, cusati cu partea in jos, in ulei incins 2 minute pe fiecare parte sau pana devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Subţire-Subţire-
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista