Flanuri de porumb dulce și parmezan
Această rețetă servește 6 și costă 1,3 USD pe porție. O porție conține 149 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sâmburi de porumb, piper, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Flanuri de porumb dulce cu gust de roșii-porumb, Flanuri de parmezan cu roșii și busuioc, și Porumb dulce cu parmezan și coriandru.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați porumb și gătiți 5 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc. Puneți deoparte 1 cană de boabe de porumb.
Așezați porumbul rămas într-un robot de bucătărie; pulsează de 5 ori sau până se toacă grosier.
Adăugați lapte și următoarele 5 ingrediente (prin ouă) la robotul de bucătărie; pulsează de 4 ori sau până se combină.
Se toarnă aproximativ 1/2 cană amestec de porumb în fiecare dintre ramekinele de 6 (6 uncii) acoperite cu spray de gătit.
Așezați ramekins într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când centrul abia se mișcă atunci când ramekinii sunt atinși.
Scoateți ramekins din tigaie; se răcește 5 minute pe un suport de sârmă. Inversați flancurile pe fiecare dintre cele 6 plăci.
Ornează fiecare porție cu aproximativ 2 1/2 linguri boabe de porumb, 6 jumătăți de roșii și 1 linguriță busuioc.