Flanuri de porumb dulce și parmezan

Flanuri de porumb dulce și parmezan
Această rețetă servește 6 și costă 1,3 USD pe porție. O porție conține 149 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sâmburi de porumb, piper, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Flanuri de porumb dulce cu gust de roșii-porumb, Flanuri de parmezan cu roșii și busuioc, și Porumb dulce cu parmezan și coriandru.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați porumb și gătiți 5 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
4
Se ia de pe foc. Puneți deoparte 1 cană de boabe de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
5
Așezați porumbul rămas într-un robot de bucătărie; pulsează de 5 ori sau până se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
6
Adăugați lapte și următoarele 5 ingrediente (prin ouă) la robotul de bucătărie; pulsează de 4 ori sau până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
7
Se toarnă aproximativ 1/2 cană amestec de porumb în fiecare dintre ramekinele de 6 (6 uncii) acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Așezați ramekins într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când centrul abia se mișcă atunci când ramekinii sunt atinși.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
10
Scoateți ramekins din tigaie; se răcește 5 minute pe un suport de sârmă. Inversați flancurile pe fiecare dintre cele 6 plăci.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
TigaieTigaie
11
Ornează fiecare porție cu aproximativ 2 1/2 linguri boabe de porumb, 6 jumătăți de roșii și 1 linguriță busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
TomateTomate
BusuiocBusuioc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista