Flanuri De Nucă De Cocos
Flanele de nucă de cocos sunt un fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 8 și costă 1,44 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 441 calorii. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, triple sec, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Flane de nucă de cocos cu rom, Flancuri De Nucă De Cocos Cu Migdale, și Flanuri de nucă de cocos cu Caramel de cafea.
Instrucțiuni
Bateți uleiul și 1 lingură de apă într-un castron mic pentru a amesteca.
Periați în interiorul a opt căni de cremă de 3/4 cană sau ramekine cu amestec de ulei.
Combinați 1 cană de zahăr și 1/4 cană de apă rămasă într-o cratiță medie grea. Se amestecă la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul. Se fierbe fără a se amesteca până când siropul are o culoare chihlimbar profundă, perindând părțile laterale ale tigaiei cu o perie de patiserie umedă și învârtindu-se ocazional, aproximativ 9 minute. Împărțiți imediat caramelul între cupele de cremă pregătite. Folosind mănuși de cuptor, înclinați fiecare ceașcă de cremă pentru a acoperi fundul cu caramel.
Puneți cupe în tigaie mare de prăjire.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Întindeți nuca de cocos pe foaia de copt. Prajiti la cuptor pana devine auriu deschis, amestecand ocazional, aproximativ 10 minute. Mențineți temperatura cuptorului.
Combinați laptele de cocos și laptele într-o altă cratiță medie. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole. Aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc. Capac; abrupt 10 minute.
Îndepărtați fasolea de vanilie. Folosind mixerul electric, bateți gălbenușurile de ou și 3/4 cană de zahăr într-un castron mare până când sunt groase și palide, aproximativ 4 minute. Treceți treptat amestecul de lapte fierbinte în amestecul de ouă.
Bateți în triplu sec. se amestecă 1/2 cană de nucă de cocos prăjită.
Împărțiți crema între cupe de cremă căptușite cu caramel.
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părților cupelor de cremă.
Coaceți până când cremele sunt aproape setate și mișcați-vă doar ușor când cupele sunt agitate ușor, aproximativ 50 de minute.
Îndepărtați cremele din apă. Se răcește ușor. Chill descoperit peste noapte.
Rulați un cuțit mic ascuțit în jurul cremelor pentru a slăbi. Pentru a desface fiecare cremă, așezați farfuria deasupra cupei cu cremă. Apucați ferm Cupa și farfuria cu cremă și inversați, agitând ușor și lăsând crema să se așeze pe farfurie.
Presărați cremă cu restul de 1/4 cană de nucă de cocos prăjită și serviți.