Flanuri De Nucă De Cocos

Flanuri De Nucă De Cocos
Flanele de nucă de cocos sunt un fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 8 și costă 1,44 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 441 calorii. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, triple sec, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Flane de nucă de cocos cu rom, Flancuri De Nucă De Cocos Cu Migdale, și Flanuri de nucă de cocos cu Caramel de cafea.

Instrucțiuni

1
Bateți uleiul și 1 lingură de apă într-un castron mic pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Periați în interiorul a opt căni de cremă de 3/4 cană sau ramekine cu amestec de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Combinați 1 cană de zahăr și 1/4 cană de apă rămasă într-o cratiță medie grea. Se amestecă la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul. Se fierbe fără a se amesteca până când siropul are o culoare chihlimbar profundă, perindând părțile laterale ale tigaiei cu o perie de patiserie umedă și învârtindu-se ocazional, aproximativ 9 minute. Împărțiți imediat caramelul între cupele de cremă pregătite. Folosind mănuși de cuptor, înclinați fiecare ceașcă de cremă pentru a acoperi fundul cu caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
CremăCremă
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Cuptor MittCuptor Mitt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
4
Puneți cupe în tigaie mare de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Întindeți nuca de cocos pe foaia de copt. Prajiti la cuptor pana devine auriu deschis, amestecand ocazional, aproximativ 10 minute. Mențineți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
7
Combinați laptele de cocos și laptele într-o altă cratiță medie. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
SemințeSemințe
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Se ia de pe foc. Capac; abrupt 10 minute.
9
Îndepărtați fasolea de vanilie. Folosind mixerul electric, bateți gălbenușurile de ou și 3/4 cană de zahăr într-un castron mare până când sunt groase și palide, aproximativ 4 minute. Treceți treptat amestecul de lapte fierbinte în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
10
Bateți în triplu sec. se amestecă 1/2 cană de nucă de cocos prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Triplu SecTriplu Sec
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
11
Împărțiți crema între cupe de cremă căptușite cu caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
CremăCremă
12
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părților cupelor de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
13
Coaceți până când cremele sunt aproape setate și mișcați-vă doar ușor când cupele sunt agitate ușor, aproximativ 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Îndepărtați cremele din apă. Se răcește ușor. Chill descoperit peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
15
Rulați un cuțit mic ascuțit în jurul cremelor pentru a slăbi. Pentru a desface fiecare cremă, așezați farfuria deasupra cupei cu cremă. Apucați ferm Cupa și farfuria cu cremă și inversați, agitând ușor și lăsând crema să se așeze pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
16
Presărați cremă cu restul de 1/4 cană de nucă de cocos prăjită și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista