Flandango
Flandango ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 275 calorii. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de conserve de caise, extract de vanillan, topping de înghețată butterscotch și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: tigaie suficient de mare pentru a găzdui 8 căni de cremă cu cel puțin 1 inch pentru a economisi aproximativ 8 căni de cremă bol din sticlă sau oțel inoxidabil cu gura de scurgere strecurătoare cu plasă fină cratiță mică nereactivă un fierbător apă clocotită
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F.
În cratiță, combinați laptele, jumătate și jumătate, vanilia și zahărul. Se aduce la foc mic la foc mediu-mic.
Apoi, așezați 1 până la 2 linguri din fiecare topping în fiecare dintre cupele de cremă. Toppingul ar trebui să vină cu câțiva milimetri în sus pe partea laterală a cupei cu cremă.
Separați 3 ouă folosind lingura cu fante. Rezervați albii. (Notă: înghețați albii în tăvi de gheață. După ce albii sunt înghețați, așezați cuburile înghețate în pungi de congelator cu fermoar. Albii congelați pot fi congelați până la un an.)
Așezați un bol de amestecare pe un tampon de cauciuc sau un prosop umed pentru a împiedica vasul să se învârtă de sub control. Într-un bol de amestecare, combinați ouăle întregi rămase și gălbenușurile. Bateți ouăle cu un tel până se îngroașă ușor și se luminează la culoare. În timp ce bateți ouăle, stropiți în aproximativ un sfert din laptele fierbinte. ACUM bateți ouăle călite înapoi în cratiță cu amestecul de lapte rămas.
Așezați o strecurătoare cu plasă fină peste un vas de sticlă sau oțel inoxidabil cu un gura de scurgere.
Se toarnă amestecul de ouă prin strecurătoare pentru a prinde orice bucăți de ou coagulat sau particule care ar putea fi în amestec.
Așezați cupele de cremă în tigaia de prăjire. Distribuiți uniform crema în cupele de cremă, mergând scurt la prima trecere.
Așezați tigaia pe raftul din mijloc al cuptorului și turnați apă clocotită în tigaie chiar sub nivelul cremei.
Gatiti flanele timp de aproximativ 40 de minute, sau pana cand se clatina usor cand tigaia este miscata, aproximativ 40 de minute. De asemenea, puteți introduce un cuțit de tăiere la jumătatea distanței dintre margine și centru. Dacă iese curat, flancurile sunt gata. Folosind clești, scoateți cupele din tigaie într-o tigaie căptușită cu prosop. Lăsați apa din tigaia de prăjire să se răcească înainte de a o arunca. Se răcește, se acoperă și se răcește.