Flan Portocaliu Bogat

Flan Portocaliu Bogat
Flanul portocaliu bogat este un fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 12 și costă 49 de cenți pe porție. O porție conține 275 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, lapte evaporat, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Flan de pătlagină sărat cu sos bogat de roșii, Flan Portocaliu, și Flan Portocaliu.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Întindeți zahărul uniform pe fundul tigaiei grele. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand zaharul se topeste si devine de culoare caramel deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare CaramelCuloare Caramel
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se adaugă 3 linguri de apă clocotită, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Se toarnă într-un vas de quiche degresat sau într-o tigaie de 10 inci din sticlă adâncă sau într-un vas de copt pătrat de 8 inci (2 litri). Înclinați pentru a acoperi uniform partea de jos; retrase din circuitul agricol.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
5
Într-un castron mediu, bateți ingredientele rămase cu mixerul electric la viteză medie 1 până la 2 minute sau până când se amestecă bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Se toarnă peste zahăr caramelizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
7
Așezați vasul de copt într-o tigaie mare (tigaie pentru pui).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
8
Se toarnă apă fierbinte de 1 inch în tigaia pentru pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
9
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când amestecul este aproape setat și cuțitul introdus în centru iese curat. Se răcește 1 oră; la frigider 1 oră. Rulați cuțitul în jurul marginii exterioare pentru a slăbi; întoarceți-vă cu susul în jos pe o placă rotundă de servire de 12 inci cu laturile ridicate pentru a ține lichidul.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Se ornează cu zahăr Filat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniolă în meniu? Încercați să împerecheați cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Tempranillo organic Protos cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Protos Organic Tempranillo
Protos Organic Tempranillo
Culoare vișină strălucitoare cu jantă violet. Proaspete, unde fructele de pădure negre și roșii se amestecă împreună cu note picante, ușoare prăjite și cacao din îmbătrânirea butoiului. Senzație foarte netedă și mătăsoasă, taninuri echilibrate și moi.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista