Flan De Petale De Trandafir

Flan De Petale De Trandafir
Flanul cu petale de trandafir necesită aproximativ 3 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 4 și costă 55 de cenți pe porție. Acest desert are 329 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 121 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, ramekins, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Rețete similare includ Miere De Petale De Trandafir, Sorbet Cu Petale De Trandafir, și Granola Cu Petale De Trandafir.

Instrucțiuni

1
Faceți caramel, turnați în ramekins: pregătiți-vă ramekins, lângă aragaz. Când turnați zahărul caramelizat, veți dori să lucrați rapid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
2
Așezați zahărul și apa într-o cratiță mică, cu fund gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Se încălzește la foc mediu. Pe măsură ce ființele de zahăr se topesc, amestecați ușor cu o lingură de lemn pentru a rupe bucățile nemopite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
4
Odată ce zahărul s-a topit, va începe să devină auriu și apoi maro mai închis. De îndată ce devine o nuanță puternică de maro roșiatic, scoateți tigaia de pe foc, lucrând rapid, împărțiți uniform zahărul între ramekine, acoperind fundul fiecărui ramekin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Așezați ramekinii într-un vas de copt adânc de 2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Faceți amestecul de cremă de flan: Preîncălziți cuptorul la 350 de litri F. Într-o cratiță mică, la foc mediu, amestecați zahărul și laptele până când laptele este cald la atingere și zahărul s-a dizolvat complet (aproximativ 120 de litri f). Nu lăsați laptele să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Se ia de pe foc.
8
Într-un bol de amestecare separat, amestecați împreună ouăle, gălbenușurile de ou, vanilia și apa de trandafiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
9
Temperați amestecul de ouă cu puțin (aproximativ 1/4 cană) din amestecul de lapte cald, amestecând în timp ce adăugați laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
10
Adăugați amestecul de ouă înapoi în tigaia cu lapte. Coborâți focul la minim și bateți amestecul de ouă timp de un minut până când amestecul de ouă este complet încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Se toarnă amestecul de cremă în ramekins, se adaugă apă în tigaia de copt: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
12
Se toarnă amestecul de cremă în ramekins, până la aproximativ 1/4 inch de marginea superioară a ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
13
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tava de copt pentru a ajunge la jumătatea părților ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1
Coaceți pe raftul din mijloc la 350 de metri până când centrele flancurilor sunt fixate ușor, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Transferați flancurile în raft și răciți.
3
Chill: se răcește până la rece, aproximativ 2 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte.)
4
flan de la ramekins, întoarceți-vă pe o farfurie pentru a servi: pentru a servi, rulați un cuțit mic ascuțit în jurul flanului pentru a slăbi. Întoarceți-vă pe farfurie. Agitați ușor pentru a elibera flanul. Ridicați cu grijă ramekin, permițând siropului de caramel să treacă peste flan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Repetați cu flanele rămase și serviți. Dacă ați refrigerat flanul peste noapte și flanul nu se va elibera cu ușurință, îl puteți încălzi în cuptorul cu microunde pentru câteva secunde (10-1
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
6
pentru a-l slăbi.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Albarino, Grenache, Moscato Dasti, Port, Tempranillo

Creme Caramel funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Albarino și Grenache. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista