Flan De Petale De Trandafir
Flanul cu petale de trandafir necesită aproximativ 3 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 4 și costă 55 de cenți pe porție. Acest desert are 329 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 121 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, ramekins, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Rețete similare includ Miere De Petale De Trandafir, Sorbet Cu Petale De Trandafir, și Granola Cu Petale De Trandafir.
Instrucțiuni
Faceți caramel, turnați în ramekins: pregătiți-vă ramekins, lângă aragaz. Când turnați zahărul caramelizat, veți dori să lucrați rapid.
Așezați zahărul și apa într-o cratiță mică, cu fund gros.
Se încălzește la foc mediu. Pe măsură ce ființele de zahăr se topesc, amestecați ușor cu o lingură de lemn pentru a rupe bucățile nemopite.
Odată ce zahărul s-a topit, va începe să devină auriu și apoi maro mai închis. De îndată ce devine o nuanță puternică de maro roșiatic, scoateți tigaia de pe foc, lucrând rapid, împărțiți uniform zahărul între ramekine, acoperind fundul fiecărui ramekin.
Așezați ramekinii într-un vas de copt adânc de 2 inci.
Faceți amestecul de cremă de flan: Preîncălziți cuptorul la 350 de litri F. Într-o cratiță mică, la foc mediu, amestecați zahărul și laptele până când laptele este cald la atingere și zahărul s-a dizolvat complet (aproximativ 120 de litri f). Nu lăsați laptele să fiarbă.
Într-un bol de amestecare separat, amestecați împreună ouăle, gălbenușurile de ou, vanilia și apa de trandafiri.
Temperați amestecul de ouă cu puțin (aproximativ 1/4 cană) din amestecul de lapte cald, amestecând în timp ce adăugați laptele.
Adăugați amestecul de ouă înapoi în tigaia cu lapte. Coborâți focul la minim și bateți amestecul de ouă timp de un minut până când amestecul de ouă este complet încorporat.
Se toarnă amestecul de cremă în ramekins, se adaugă apă în tigaia de copt:
Se toarnă amestecul de cremă în ramekins, până la aproximativ 1/4 inch de marginea superioară a ramekins.
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tava de copt pentru a ajunge la jumătatea părților ramekins.
Coaceți pe raftul din mijloc la 350 de metri până când centrele flancurilor sunt fixate ușor, aproximativ 45 de minute.
Transferați flancurile în raft și răciți.
Chill: se răcește până la rece, aproximativ 2 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte.)
flan de la ramekins, întoarceți-vă pe o farfurie pentru a servi: pentru a servi, rulați un cuțit mic ascuțit în jurul flanului pentru a slăbi. Întoarceți-vă pe farfurie. Agitați ușor pentru a elibera flanul. Ridicați cu grijă ramekin, permițând siropului de caramel să treacă peste flan.
Repetați cu flanele rămase și serviți. Dacă ați refrigerat flanul peste noapte și flanul nu se va elibera cu ușurință, îl puteți încălzi în cuptorul cu microunde pentru câteva secunde (10-1
Vin recomandat: Cremă Sherry, Albarino, Grenache, Moscato Dasti, Port, Tempranillo
Creme Caramel funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Albarino și Grenache. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "