Flan de lămâie cu compot de fructe de toamnă

Flan de lămâie cu compot de fructe de toamnă
Flan de lămâie cu compot de fructe de toamnă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 461 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,38 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de mere delicioase aurii, vin, caise și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Dovleac de ghindă umplut cu compot de fructe de toamnă, Rosemary-Dijon friptură de porc cu compot de fructe de toamnă, și Compot de fructe uscate cu ceai verde și lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți sucul de struguri să fiarbă în cratiță mare mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți neacoperit 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De StruguriSuc De Struguri
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Adăugați toate ingredientele rămase și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până când fructele sunt fragede și lichidul este redus și ușor siropos, cu aproximativ 1 oră mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
3
Transferați compotul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Lăsați să stea la temperatura camerei până se răcește, aproximativ 2 ore.
1
Lingură 2 lingurițe lichid din compot de fructe în fiecare dintre cele șase ramekine de 3/4 cană sau cupe cu cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2
Așezați ramekins în tigaie metalică de 13x9x2 inci. Acoperiți și refrigerați compotul de fructe rămas peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Combinați laptele, zahărul, coaja de lămâie și sarea într-o cratiță medie; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
4
Acoperiți și fierbeți 10 minute. Descoperiți și lăsați amestecul de lapte să se absoarbă la temperatura camerei 1 oră. Întoarceți amestecul de lapte la foc mic. Se strecoară într-un castron mic; aruncați coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Bateți ouăle și gălbenușurile de ou într-un castron mediu pentru a amesteca. Treceți treptat amestecul de lapte cald în amestecul de ouă. Împărțiți crema între preparatele preparate din suflet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tava de copt pentru a ajunge la jumătatea părților vaselor souffl.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
8
Coaceți cremele până când centrele sunt setate și cuțitul subțire introdus la marginea vasului separă curat crema de vas, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Scoateți flancurile din apă. Se răcește 1 oră. Puneți la frigider flanele descoperite peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
10
Rulați un cuțit subțire mic în jurul flancurilor pentru a slăbi. Inversați fiecare flan pe farfurie. Lingurați compotul de fructe și siropul peste și în jurul flanelor și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Vina Herminia Lady Label Herminia Tempranillo. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Vina Herminia Lady Label Herminia Tempranillo
Vina Herminia Lady Label Herminia Tempranillo
Un vin pentru a onora o femeie, curajoasă, nonconformistă și hotărâtă, Herminia. Ea a lucrat neobosit în favoarea comunității sale întrebând și contestând normele stabilite ale timpului ei. Carismatic, angajat, un pionier. Herminia, femeia care l-a inspirat pe Bodegas vi Cuprosa Herminia. Culoare frumoasă de cireșe strălucitoare. Foarte proaspăt și fructat, cu nuanțe delicate de vanilie. Rotund și neted pe palat, cu tanin moale plăcut. Un vin memorabil menit să vă inspire poveștile uimitoare și să creeze momente de neuitat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista