Flan De Fasole De Vanilie

Flanul de fasole de vanilie necesită aproximativ 5 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 179 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Mergeți la magazin și ridicați lapte condensat fără grăsimi, zahăr, gălbenuș de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, care nu este atât de super. Rețete similare sunt Flan De Fasole De Vanilie, Cremă de unt de fasole de vanilie, Mousse de ciocolată albă de fasole de vanilie și sirop de vanilie pentru tort de nuntă, și Tort sănătos de fasole de vanilie fără Gluten, cu glazură clasică de fasole de vanilie [versiunea 1].
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Încălziți 1% lapte cu jumătăți de fasole de vanilie într-o cratiță mică la foc moderat până când este fierbinte.
Scoateți din căldură, acoperiți, apoi abrupți 20 de minute.
Gatiti zaharul intr-o tigaie antiaderenta de 6 inci la foc moderat mic, tigaie involburata pentru a ajuta zaharul sa se topeasca uniform, pana se topeste si devine auriu pal. Continuați să gătiți, învârtind tigaia, până la caramel adânc, 1 până la 2 minute. Se toarnă imediat în cupe de cremă, cupe înclinate pentru a acoperi fundul.
Lasă caramelul să se răcească.
Bateți împreună oul întreg, gălbenușul, laptele condensat și un vârf de sare până se omogenizează. Aruncați păstăia de fasole de vanilie din laptele înmuiat și bateți treptat laptele în amestecul de ouă.
Împărțiți crema între căni și coaceți într-o baie de apă, acoperită lejer cu o foaie de folie, în mijlocul cuptorului până când crema este setată, dar încă tremură ușor, 35 până la 40 de minute.
Scoateți cupele din Baia de apă și răciți-le pe un suport. Rece, neacoperit, cel puțin 2 ore. Desfaceți flancurile rulând un cuțit în jurul marginilor pentru a slăbi și a inversa pe plăci.
* Flanele pot fi făcute cu 1 zi înainte și păstrate refrigerate în cupe cu cremă, neacoperite.
Fiecare servind aproximativ 169 de calorii și 3 grame de grăsime.