Flan de dovleac cu sos de salvie parmezan

Flan de dovleac cu sos de salvie parmezan
Rețeta Butternut Squash Flan cu sos de salvie parmezan ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 5 ore. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 187 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Epicurious are 26 de fani. Un amestec de parmigiano-reggiano, ouă plus 2 gălbenușuri, frunze de salvie plus 2 lingurițe de salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Paste de dovleac și parmezan cu salvie, Supă de dovlecei de nucă cu crutoane de salvie și parmezan, și Piure de dovleac prăjit de două ori la cuptor cu parmezan și salvie.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Prăjiți dovleceii, tăiați părțile în jos, într-o tigaie puțin adâncă unsă până când gâtul este fraged, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Scoateți din cuptor și reduceți temperatura cuptorului la 325 F. suc de fructe rece la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Ungeți o tigaie rotundă de 8 pe 2 inci. Linia de jos cu o rundă de pergament sau hârtie de ceară și hârtie de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
5
Scoateți carnea din dovlecei, aruncând pielea și pur și pur și simplu într-un robot de bucătărie până la omogenizare, aproximativ 45 de secunde. Puneți 2 căni pur aproxume într-un castron, apoi amestecați ouă întregi, 1 cană jumătate și jumătate, 2 linguri de brânză, 1 1/4 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper negru până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Se toarnă amestecul de dovlecei în tigaia de tort și se coace într-o baie de apă până când se fixează și o culegere de lemn sau o frigăruie iese aproape curată, de la 45 de minute la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Scoateți din baie de apă și se răcește flan în tigaie pe un raft 15 minute. Inversați o farfurie plată peste flan, apoi inversați flanul pe farfurie și îndepărtați cu grijă pergamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Între timp, aduceți frunze întregi de salvie și ceașcă rămasă jumătate și jumătate doar la foc mic într-o cratiță grea de 1 până la 2 litri, apoi scoateți-o de pe foc și lăsați - o abruptă, acoperită, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Îndepărtați salvie, stoarceți cu grijă frunzele pentru a extrage lichid și aruncați frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
10
Bateți gălbenușurile în jumătate și jumătate și gătiți la foc moderat mic, amestecând constant cu o lingură de lemn, până când sosul este suficient de gros pentru a acoperi spatele lingurii și înregistrează 170 până la 175 F pe termometru, aproximativ 4 minute (nu lăsați să fiarbă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
11
Se toarnă imediat sosul printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, apoi se adaugă 1/2 cană de brânză rămasă și salvie tocată, amestecând până se topește brânza. Se amestecă 1/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
12
Tăiați flanul în pene cu un cuțit subțire, ștergând cuțitul curat după fiecare felie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
13
Serviți flanul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate20
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista