Flanul de dovleac cu conținut scăzut de grăsimi este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 132 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării Europene. Această rețetă de la Allrecipes are 137 de fani. Un amestec de piure de dovleac, ouă, ienibahar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Bile De Energie Cu Scorțișoară Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Covrigi Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați-Aluat De Cap De Grăsime Din Făină De Cocos, și Flan de dovleac cu pralină din semințe de dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Setați opt (5 1/2 uncie) ramekins într-un vas mare de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Se amestecă împreună 1 1/4 căni de zahăr și apă într-o cratiță la foc mediu; gătiți și amestecați până la chihlimbar închis, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Împărțiți rapid caramelul între ramekine; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Bateți ouăle, scorțișoara, sarea, cuișoarele, ghimbirul, ienibaharul, buzduganul și 1/3 cană de zahăr împreună într-un castron mare. Se amestecă piureul de dovleac până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Dovleac
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Buzdugan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Încălziți laptele într-o cratiță la foc mediu-mic până când începe să buleze ușor și să aburească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Se ia de pe foc.
8
Puneți semințele de fasole de vanilie și păstăia în lapte. Se lasă la macerat 10 minute. Se strecoară încet amestecul de lapte fierbinte în amestecul de ouă și se amestecă pentru a forma o cremă subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Împărțiți crema uniform între ramekins, lăsând aproximativ 1/4 inch în partea de sus a fiecăruia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
10
Umpleți vasul de copt cu apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor. Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
11
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când flanul este doar setat, 45 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
12
Scoateți ramekinele din apa fierbinte pentru a se răci complet. Acoperiți și refrigerați până la rece, cel puțin patru ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
13
Rulați un cuțit în jurul marginii interioare a fiecărui ramekin și așezați o placă răsturnată deasupra. Inversați și eliberați flanul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată