Flan De Dovleac Acoperit Cu Caramel

Flan De Dovleac Acoperit Cu Caramel
Rețeta Flan de dovleac acoperit cu Caramel ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 533 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă $1.63 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, frișcă grea, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Flan de dovleac acoperit cu Caramel, Flan De Dovleac Cu Sirop De Caramel-Anason, și Flan De Leche (Flan De Caramel) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați 1 cană de zahăr și 1/3 cană de apă într-o cratiță mică. Se amestecă la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și aduceți la fierbere, perindând părțile laterale ale tigaiei cu o perie de patiserie umedă. Se fierbe fără a se amesteca până când siropul are o culoare chihlimbar profundă, ocazional perindând părțile laterale și învârtind tigaia, aproximativ 12 minute. Imediat se toarnă caramel în 7 - la 8-Cupa souffl fel de mâncare (7 1/2x3 1/2 inch), înclinarea și rotirea fel de mâncare pentru a acoperi partea de jos și 2 inci în sus laturile gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Așezați vasul în tigaie metalică de 13x9x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Bateți dovleacul, laptele condensat, zahărul și condimentele într-un castron mare pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Bateți ouăle și gălbenușurile, apoi smântâna și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Se toarnă cremă în vasul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
7
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tava de copt pentru a ajunge la 1 1/2 inci pe laturile vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
8
Coaceți flanul până se rumenesc deasupra și se fixează ferm în centru și lama cuțitului ascuțit mic introdus în centru iese curată, aproximativ 2 ore 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Scoateți flanul din apă; se răcește 1 oră. La frigider neacoperit până la foarte rece, cel puțin 6 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
10
Tăiați în jurul flanului pentru a slăbi.
11
Așezați platoul pe vasul de flan. Ținând platoul și vasul de flan împreună, inversați, permițând flanului să se așeze pe platou. Răsturnați orice sirop de caramel rămas în vas și stropiți peste flan. Înconjurați flanul cu struguri înghețați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
StruguriStruguri
12
Tăiați flanul în pene; serviți cu struguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista