Flan De Dovleac Acoperit Cu Caramel

Flan De Dovleac Acoperit Cu Caramel
Rețeta Flan de dovleac acoperit cu Caramel ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 533 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă $1.63 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, frișcă grea, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Flan de dovleac acoperit cu Caramel, Flan De Dovleac Cu Sirop De Caramel-Anason, și Flan De Leche (Flan De Caramel) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați 1 cană de zahăr și 1/3 cană de apă într-o cratiță mică. Se amestecă la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și aduceți la fierbere, perindând părțile laterale ale tigaiei cu o perie de patiserie umedă. Se fierbe fără a se amesteca până când siropul are o culoare chihlimbar profundă, ocazional perindând părțile laterale și învârtind tigaia, aproximativ 12 minute. Imediat se toarnă caramel în 7 - la 8-Cupa souffl fel de mâncare (7 1/2x3 1/2 inch), înclinarea și rotirea fel de mâncare pentru a acoperi partea de jos și 2 inci în sus laturile gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Așezați vasul în tigaie metalică de 13x9x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Bateți dovleacul, laptele condensat, zahărul și condimentele într-un castron mare pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Bateți ouăle și gălbenușurile, apoi smântâna și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Se toarnă cremă în vasul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
7
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tava de copt pentru a ajunge la 1 1/2 inci pe laturile vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Coaceți flanul până se rumenesc deasupra și se fixează ferm în centru și lama cuțitului ascuțit mic introdus în centru iese curată, aproximativ 2 ore 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
9
Scoateți flanul din apă; se răcește 1 oră. La frigider neacoperit până la foarte rece, cel puțin 6 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
10
Tăiați în jurul flanului pentru a slăbi.
11
Așezați platoul pe vasul de flan. Ținând platoul și vasul de flan împreună, inversați, permițând flanului să se așeze pe platou. Răsturnați orice sirop de caramel rămas în vas și stropiți peste flan. Înconjurați flanul cu struguri înghețați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
StruguriStruguri
12
Tăiați flanul în pene; serviți cu struguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista