Flan De Dovleac Acoperit Cu Caramel
Rețeta Flan de dovleac acoperit cu Caramel ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 533 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă $1.63 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, frișcă grea, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Flan de dovleac acoperit cu Caramel, Flan De Dovleac Cu Sirop De Caramel-Anason, și Flan De Leche (Flan De Caramel) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Combinați 1 cană de zahăr și 1/3 cană de apă într-o cratiță mică. Se amestecă la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și aduceți la fierbere, perindând părțile laterale ale tigaiei cu o perie de patiserie umedă. Se fierbe fără a se amesteca până când siropul are o culoare chihlimbar profundă, ocazional perindând părțile laterale și învârtind tigaia, aproximativ 12 minute. Imediat se toarnă caramel în 7 - la 8-Cupa souffl fel de mâncare (7 1/2x3 1/2 inch), înclinarea și rotirea fel de mâncare pentru a acoperi partea de jos și 2 inci în sus laturile gros.
Așezați vasul în tigaie metalică de 13x9x2 inci.
Bateți dovleacul, laptele condensat, zahărul și condimentele într-un castron mare pentru a se amesteca.
Bateți ouăle și gălbenușurile, apoi smântâna și vanilia.
Se toarnă cremă în vasul pregătit.
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tava de copt pentru a ajunge la 1 1/2 inci pe laturile vasului.
Coaceți flanul până se rumenesc deasupra și se fixează ferm în centru și lama cuțitului ascuțit mic introdus în centru iese curată, aproximativ 2 ore 10 minute.
Scoateți flanul din apă; se răcește 1 oră. La frigider neacoperit până la foarte rece, cel puțin 6 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.)
Tăiați în jurul flanului pentru a slăbi.
Așezați platoul pe vasul de flan. Ținând platoul și vasul de flan împreună, inversați, permițând flanului să se așeze pe platou. Răsturnați orice sirop de caramel rămas în vas și stropiți peste flan. Înconjurați flanul cu struguri înghețați.
Tăiați flanul în pene; serviți cu struguri.
Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache
Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Matchbook Tempranillo cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Matchbook Tempranillo]()
Matchbook Tempranillo
Cartea de chibrituri Tempranillo din 2013 se desfășoară cu caracteristici ale lumii vechi de la două clone spaniole remarcabile. Vița de vie Ribera del Duero și Tinta De Toro cultivate pe proprietatea noastră contribuie la aromele varietale familiare, în timp ce strugurii tradiționali de amestecare Rioja Graciano adaugă tanin și structură. Aromele pronunțate de zmeură coaptă și prune bogate duc la arome atrăgătoare de pământ, cardamom picant și fructe întunecate. Neted și moale la gust, acest roșu seducător are un finisaj strălucitor care imploră o altă înghițitură din acest vin fin structurat. Asociați acest Tempranillo Dunnigan Hills cu un preparat tradițional de Paella infuzat cu șofran, midii, creveți și chorizo.