Flan De Ciocolată Mexicană
Reteta Tarta de ciocolata mexicana este gata în aproximativ 5 ore și este cu siguranță un extraordinar fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 12. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 268 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Dacă aveți la îndemână smântână grea, bețișoare de scorțișoară, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Flan Modern De Ciocolată Mexicană, Tarta Mexicană, și Flan Mexican (cremă de caramel la cuptor) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F. în cratița mică, grea, la foc mediu, amestecați 2/3 cană de zahăr și apă pentru a se dizolva; aduceți la fierbere. Continuați să gătiți, fără a amesteca, până când amestecul are o culoare chihlimbar profundă, perindând părțile cratiței cu apă, după cum este necesar, pentru a spăla orice cristale care se pot forma. Imediat se toarnă în partea de jos a pan și tilt pan pentru a acoperi uniform; retrase din circuitul agricol.
Într-un castron mare, bateți restul de 1/2 cană de zahăr cu ouă, gălbenuș, vanilie și sare. În cratiță medie, încălziți laptele, smântâna și bețișoarele de scorțișoară la opărire.
Bateți în ciocolată până se dizolvă.
Scoateți bețișoarele de scorțișoară și turnați încet amestecul de ciocolată în amestecul de ouă, amestecând pentru a combina. Se toarnă cu grijă cremă fierbinte în tigaie.
Puneți tigaia în tigaie mare și puneți-o pe raftul cuptorului.
Adăugați apă fierbinte în tigaia de prăjire până când ajunge la jumătatea părților tăvii de tort.
Coaceți până când este setat, dar încă puțin agitat, aproximativ 30 de minute.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei 30 de minute, apoi se răcește până se fixează complet, aproximativ 4 ore.
Pentru a servi, rulați cuțitul ascuțit în jurul perimetrului tăvii de tort pentru a slăbi flanul.
Așezați farfuria de servire peste tigaie și răsturnați pentru a inversa flanul pe farfurie.