Flan De Cafea

Flan De Cafea
Flan de cafea ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. O porție conține 344 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 65 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte condensat, zahăr, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Flan de cafea (flan De Cafe), Tartă cu fructe (tartă cu fructe de Cafe-Cafe-aprox.), și Portocaliu-Cafea Flan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Gatiti zaharul intr-o cratita uscata si grea, la foc moderat, netulburata, pana incepe sa se topeasca. Continuați să gătiți, amestecând ocazional cu o furculiță, până când zahărul se topește într-un caramel auriu profund. Se toarnă imediat într-un vas de copt rotund din ceramică sau sticlă de 9 inci sau o tigaie metalică (adâncime de 2 inci) și se înclină vasul pentru a acoperi fundul (aveți grijă, vasul va fi fierbinte). Se răcește până se întărește, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
Formă De TortFormă De Tort
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Amestecați ingredientele rămase într-un blender, în 2 loturi dacă blenderul este mic, până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se toarnă cremă printr-o sită cu ochiuri fine peste caramel în vas, apoi se transferă vasul într - o tigaie de prăjire de 17 x 11 inci căptușită cu un prosop de bucătărie. Acoperiți vasul ușor cu o bucată de folie, apoi turnați suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la 1 inch în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
CremăCremă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
SitaSita
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Coaceți până când crema este setată, dar încă se clatină în centru atunci când este agitată ușor și un cuțit introdus în centru iese curat, 1 până la 1 1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
6
Transferați vasul într-un suport pentru a se răci complet, aproximativ 40 de minute. Se răcește flanul, acoperit, până la rece, cel puțin 8 ore.
7
Pentru a desface flanul, rulați un cuțit subțire în jurul marginii vasului pentru a slăbi flanul. Inversați un platou mare cu o buză peste vas. Ținând vasul și platoul în siguranță împreună, inversați rapid și întoarceți flanul pe platou. Caramelul se va turna peste și în jurul flanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
1
Flanul poate fi răcit până la 1 zi (înainte de desfacere).
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista