Flan De Cafea
Flan de cafea ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. O porție conține 344 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 65 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte condensat, zahăr, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Flan de cafea (flan De Cafe), Tartă cu fructe (tartă cu fructe de Cafe-Cafe-aprox.), și Portocaliu-Cafea Flan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Gatiti zaharul intr-o cratita uscata si grea, la foc moderat, netulburata, pana incepe sa se topeasca. Continuați să gătiți, amestecând ocazional cu o furculiță, până când zahărul se topește într-un caramel auriu profund. Se toarnă imediat într-un vas de copt rotund din ceramică sau sticlă de 9 inci sau o tigaie metalică (adâncime de 2 inci) și se înclină vasul pentru a acoperi fundul (aveți grijă, vasul va fi fierbinte). Se răcește până se întărește, 10 până la 15 minute.
Amestecați ingredientele rămase într-un blender, în 2 loturi dacă blenderul este mic, până se omogenizează.
Se toarnă cremă printr-o sită cu ochiuri fine peste caramel în vas, apoi se transferă vasul într - o tigaie de prăjire de 17 x 11 inci căptușită cu un prosop de bucătărie. Acoperiți vasul ușor cu o bucată de folie, apoi turnați suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la 1 inch în sus.
Coaceți până când crema este setată, dar încă se clatină în centru atunci când este agitată ușor și un cuțit introdus în centru iese curat, 1 până la 1 1/4 ore.
Transferați vasul într-un suport pentru a se răci complet, aproximativ 40 de minute. Se răcește flanul, acoperit, până la rece, cel puțin 8 ore.
Pentru a desface flanul, rulați un cuțit subțire în jurul marginii vasului pentru a slăbi flanul. Inversați un platou mare cu o buză peste vas. Ținând vasul și platoul în siguranță împreună, inversați rapid și întoarceți flanul pe platou. Caramelul se va turna peste și în jurul flanului.
Flanul poate fi răcit până la 1 zi (înainte de desfacere).