Flan De Brânză Cremă Fără Cuptor
Rețeta Flan de brânză cremă fără cuptor este gata în aproximativ 6 ore și 10 minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această rețetă servește 10 și costă 59 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 231 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, ouă, zmeură și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Flan De Brânză Cremă Fără Cuptor, Flan De Queso-cremă de brânză Flan, și Cremă De Brânză Flan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti 1 cana de zahar si apa in cratita la foc mediu 8 min. sau până când amestecul este maro auriu și are consistență asemănătoare siropului, învârtind cu grijă tigaia la fiecare câteva minute. (Nu amestecați.)
Se toarnă în tigaie rotundă de 9 inci.
Amestecați laptele, crema de brânză, ouăle, vanilia și zahărul rămas în blender până se omogenizează.
Se toarnă peste sirop în tigaie; se acoperă cu folie.
Adăugați 1 qt. (4 căni) apă la cuptorul olandez sau la cratița mare; puneți vaporul de legume în interior.
Așezați flanul pe vapor; acoperiți tigaia cu capac.
Gatiti la foc mare 5 min. (Apa ar trebui să fiarbă.) Se fierbe la foc mediu-mic 45 până la 50 min. sau până când cuțitul introdus în centrul flanului iese curat.
Transferați flanul în grătar; se răcește complet. Refrigerați 4 ore.
Desfaceți flanul pe farfurie.
Se ornează cu zmeură și mentă.