Flaming Filet Mignon cu unt de arpagic

Flaming Filet Mignon cu unt de arpagic
Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și prietenos cu FODMAP? Flaming Filet Mignon cu unt de arpagic ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.81 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 888 calorii, 41G de proteine, și 76g de grăsime. Un amestec de coniac, unt, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 109 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Filet Mignon cu unt compus din ciuperci Porcini, Filet mignon cu crustă de Porcini cu unt proaspăt de plante, și Filet Mignon Învelit Cu Slănină: Cu Unt De Brânză Bleu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți untul într-un bol de amestecare, condimentați cu sare și piper și amestecați până se omogenizează și se înmoaie. Luați o bucată de folie de plastic de 12 inci și așezați-o pe tejghea. Scoateți untul pe centrul foliei de plastic și așezați arpagicul în centru deasupra untului. Trageți marginea peste amestecul de unt și ciupiți bine capetele, apoi țineți bine folia de plastic la fiecare capăt, trageți amestecul spre dvs. Acest lucru ar trebui să creeze o formă strânsă de cârnați. (sau imaginați-vă că rulați un rulou de sushi) arpagicul va fi în centru înconjurat de unt. Legați un nod la ambele capete ale ruloului de unt și puneți-l în congelator până când sunteți gata să-l așezați deasupra filetului gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
2
Condimentați fileurile cu puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3
Încălziți o tigaie peste mediu-mare până când tigaia este fierbinte, apoi stropiți cu ulei de măsline..
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Așezați filetele în tigaie și gătiți până la mediu-rar, aproximativ 5 până la 7 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți tigaia de pe foc și turnați coniac în tigaie. Înclinați cu grijă tigaia spre flacără pentru a flamba. Când flăcările ard, scoateți filetele din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți untul din congelator și tăiați 4 monede subțiri și așezați una pe fiecare filet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
7
Serviți fripturi în timp ce sunt fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista