Flaming Filet Mignon cu unt de arpagic

Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și prietenos cu FODMAP? Flaming Filet Mignon cu unt de arpagic ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.81 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 888 calorii, 41G de proteine, și 76g de grăsime. Un amestec de coniac, unt, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 109 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Filet Mignon cu unt compus din ciuperci Porcini, Filet mignon cu crustă de Porcini cu unt proaspăt de plante, și Filet Mignon Învelit Cu Slănină: Cu Unt De Brânză Bleu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți untul într-un bol de amestecare, condimentați cu sare și piper și amestecați până se omogenizează și se înmoaie. Luați o bucată de folie de plastic de 12 inci și așezați-o pe tejghea. Scoateți untul pe centrul foliei de plastic și așezați arpagicul în centru deasupra untului. Trageți marginea peste amestecul de unt și ciupiți bine capetele, apoi țineți bine folia de plastic la fiecare capăt, trageți amestecul spre dvs. Acest lucru ar trebui să creeze o formă strânsă de cârnați. (sau imaginați-vă că rulați un rulou de sushi) arpagicul va fi în centru înconjurat de unt. Legați un nod la ambele capete ale ruloului de unt și puneți-l în congelator până când sunteți gata să-l așezați deasupra filetului gătit.
Condimentați fileurile cu puțină sare și piper.
Încălziți o tigaie peste mediu-mare până când tigaia este fierbinte, apoi stropiți cu ulei de măsline..
Așezați filetele în tigaie și gătiți până la mediu-rar, aproximativ 5 până la 7 minute pe fiecare parte.
Scoateți tigaia de pe foc și turnați coniac în tigaie. Înclinați cu grijă tigaia spre flacără pentru a flamba. Când flăcările ard, scoateți filetele din tigaie.
Scoateți untul din congelator și tăiați 4 monede subțiri și așezați una pe fiecare filet.
Serviți fripturi în timp ce sunt fierbinți.