Fistic Popover Creme Brulees cu sirop Grand Marnier
Fistic Popover Creme Brulees cu Grand Marnier sirop ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 766 calorii, 12g de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, ouă, fasole de vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Grand Marnier Fistic Truffles, Tort Savarin cu vanilie-sirop Grand Marnier, și Pâine prăjită franceză umplută cu căpșuni și banane cu sirop Grand Marnier pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Răzuiți semințele din fasolea de vanilie în smântână într-o cratiță grea de 2 litri, apoi adăugați păstăi și aduceți la foc mic la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Cremă
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scoateți din căldură, apoi abrupt, acoperit, 20 de minute.
3
Aruncați capsula.
4
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Bateți gălbenușurile, zahărul și un vârf de sare, apoi adăugați smântână fierbinte într-un flux lent, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Zahăr
Gălbenuș De Ou
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Se toarnă printr-o sită fină în tigaie de sticlă. Acoperiți tigaia cu folie și coaceți crema într-o baie de apă fierbinte până când este setată, dar cu Centrul încă ușor clătinat, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Pâine Pan
Sita
Folie De Aluminiu
7
Îndepărtați folia și răciți crema în tigaie pe un raft, apoi răciți, acoperit, până când este ferm, cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
1
Răzuiți semințele din fasolea de vanilie în suc într-o cratiță grea de 2 litri curățată, apoi adăugați păstăi și zahăr. Se aduce la fierbere la foc moderat, amestecând până se dizolvă zahărul, apoi se fierbe până se reduce la aproximativ 1 1/4 căni, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Suc
Semințe
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc, apoi se aruncă păstaia și se amestecă Grand Marnier. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grand Marnier
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Tăiați suficient fistic pentru a măsura 2 linguri. Pulsați nucile rămase cu zahăr granulat obișnuit într-un robot de bucătărie până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Nuci De Fistic
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Adăugați făină și sare și pulsați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
4
Adăugați lapte, unt și ouă și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ouă
Lapte
5
Se toarnă aluatul în cupe popover bine untate, umplându-le cu două treimi.
6
Coaceți în treimea inferioară a cuptorului până când popovers sunt umflate și bine rumenite, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Tăiați o fantă de 1/2 inch în partea de sus a fiecărui popover și coaceți încă 10 minute. Întoarceți imediat popovers pe raft pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Tăiați blaturile de popovers răcite și aranjați într-un vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
2
Ungeți blaturile cu puțin sirop și încălziți la cuptor până se încălzește, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
În timp ce blaturile se încălzesc, umpleți fundul de popovers cu cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
4
Presărați 1 linguriță de zahăr superfin uniform peste fiecare cremă, apoi mutați flacăra suflantei uniform înainte și înapoi puțin peste zahăr până când zahărul este topit și caramelizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Blow Torch
5
Transferați popovers cu blaturi în farfurii și lingurați puțin sirop în jurul fiecăruia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
6
Se presară cu nuci tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
1
* Custard și sirop pot fi făcute cu 2 zile înainte și răcite, acoperite. Aduceți crema la temperatura camerei și siropul cald înainte de a continua.