Fistic Blancmanges
Fistic Blancmanges ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,46 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 380 calorii. Un amestec de extract de migdale, fistic, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Satsuma Fistic Dacquoise & Satsuma Fistic Buttercream, Macaroane Cu Fistic, și Fistic Eclairs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 350 de forme de ulei F. F. și linia de jos a fiecăruia cu un oval de hârtie de ceară.
Întindeți fisticul pe o foaie de copt și prăjiți până când nucile sunt parfumate, dar nu colorate, 4 până la 5 minute.
Se transferă într-un castron și se răcește complet. Frecați și aruncați orice piele.
Amestecați nucile cu lapte într-un blender sau robot de bucătărie 2 minute. Clătiți prosopul de bucătărie sub apă rece și stoarceți cât mai multă apă posibil. Tapetați o sită mare cu prosop, apoi puneți sita peste un castron sau o măsură mare de sticlă și turnați amestecul de fistic în prosop. Înfășurați prosopul în sus și în jurul amestecului și, lucrând peste sită, stoarceți laptele de fistic (aproximativ 1 cană) din prosop în castron, aruncând fisticul măcinat. Se amestecă extractul de migdale și un vârf de sare.
Presărați gelatina peste apă rece într-un castron foarte mic sau o cană și lăsați să stea 1 minut.
Încălziți laptele de fistic și zahărul într-o cratiță mică la foc moderat, amestecând, până când zahărul este dizolvat.
Se adaugă amestecul de gelatină și se gătește, amestecând, până se dizolvă gelatina.
Se transferă într-un castron metalic așezat într-un castron mai mare cu gheață și apă rece și se răcește, amestecând constant, doar până când amestecul are consistența albușului de ou crud.
Scoateți vasul din apa cu gheață.
Bateți smântâna într-un alt castron cu un mixer electric până când ține doar vârfuri rigide, apoi bateți o pătrime de smântână în amestec de fistic pentru a ușura. Îndoiți crema rămasă ușor, dar bine și amestecați lingura în forme. Răciți blancmanges, acoperite cu folie de plastic, până când sunt setate, cel puțin 6 ore.
Lucrând cu 1 blancmange la un moment dat, rulați vârful unui cuțit subțire între fiecare cremă și matriță metalică. Înclinați matrița lateral și atingeți partea matriței pe o suprafață de lucru, rotind-o, pentru a rupe uniform sigiliul și a slăbi crema. Păstrând mucegaiul înclinat, inversați o farfurie de desert peste matriță, apoi inversați blancmange pe farfurie.
* Blancmanges (în forme) pot fi răcite până la 2 zile. • Dacă aveți timp scurt, nu este necesar să transformați blancmanges pe farfurii — acestea pot fi consumate din forme.