Fistic Afine Fulgi De Ovăz Icebox Cookie-Uri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cookie-urile de gheață cu fulgi de ovăz cu fistic. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 45 calorii. Această rețetă servește 144 și costă 8 cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de nucșoară măcinată, bicarbonat de sodiu, afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cookie-Uri De Gheață Cu Fistic De Afine, Fistic Afine Icebox Cookie-Uri, și Fursecuri Cu Fulgi De Ovăz Cu Fistic Și Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună untul și zaharurile într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie-mare până când sunt ușoare și pufoase, apoi bateți în praf de copt și sifon, condimente și sare până se combină bine.
Adăugați ouăle și vanilia și bateți bine.
Adăugați făină și amestecați la viteză mică până când se combină bine. Se amestecă ovăz, fistic și afine.
Împărțiți aluatul în sferturi. Formați fiecare sfert pe o foaie mare de hârtie de ceară, folosind hârtia ca ajutor, într-un buștean lung de 9 inci și înfășurați strâns mai întâi în hârtie, apoi în folie de plastic, răsucind capetele (ca o bucată de bomboane tari). Se răcește până se întărește, cel puțin 4 ore.
Se încălzește cuptorul la 350 F cu rafturi în treimi superioare și inferioare. Tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Lucrați cu 1 jurnal la un moment dat, păstrând Jurnalul rămas răcit. Dacă jurnalul se înmoaie în timp ce lucrați cu el, împachetați-l și răciți-l sau înghețați-l până când este ferm. Folosind cuțit zimțat, tăiați o felie groasă de 1/4 inch din buștean cu o mișcare de tăiere și așezați-o pe foaia de copt. Continuați să tăiați, aranjând felii ca tăiate la aproximativ 2 inci distanță pe foaie.
Coaceți, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii, până devin aurii și setate, 8 până la 10 minute în total. Răciți prăjiturile pe foile de copt cu 1 minut înainte de a le transfera pe rafturi pentru a se răci complet. (Pergamentul poate fi refolosit, dar foi de copt reci între loturi.)
Dacă garnisiți cu un strop de ciocolată topită, tocați mărunt ciocolata, apoi topiți-o în cuptorul cu microunde la 50% putere timp de intervale de 30 de secunde, amestecând, până la omogenizare. Sau, topiți ciocolata tocată într-un castron metalic așezat peste o tigaie cu apă care abia fierbe.
Se răcește ușor ciocolata, apoi se pune într-o pungă de plastic și se presează excesul de aer. Decupați o deschidere minusculă în colțul inferior al pungii, apoi răsuciți punga ferm chiar deasupra ciocolatei și stropiți peste fursecuri pe rafturi așezate peste hârtie de ceară sau o tigaie.
Lăsați fursecurile să stea la temperatura camerei răcoroase până când ciocolata este setată.
* Buștenii de aluat pentru biscuiți pot fi congelați, bine înveliți în hârtie și plastic, apoi folie, până la 1 lună.* Cookie-urile se păstrează în cutii de cookie, în straturi separate de hârtie de ceară, 5 zile.