Fish N ' Chips Cu Sos Curry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fish N' Chips cu sos Curry. Această rețetă servește 2 și costă 5,42 USD pe porție. O porție conține 784 calorii, 56G de proteine, și 5g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți cod, pudră de curry, ulei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării indiene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Încercați Pește și chipsuri cu sos de scufundare, Cod prăjit pentru pește și chipsuri cu sos Tartar, și Pește și chipsuri sănătoase cu sos tartar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați 2 linguri de ulei într-o cratiță mică și prăjiți ceapa la foc mediu până când sunt moi.
Adăugați ghimbirul și usturoiul și continuați să prăjiți până când sunt foarte parfumate și rumenite până la capăt.
Adăugați pudra de curry, coriandrul măcinat și făina și prăjiți până se satură cu ulei și parfumat.
Adăugați ketchup-ul și stocul, apoi bateți, gătind până când sosul se îngroașă puțin.prăjiți chipsurile prima dată
Adăugați aproximativ 3/4 " de ulei într-o tigaie cu fund greu (cele din fontă funcționează excelent) și încălziți la foc mediu până ajunge la 325 de grade F. coborâți cu grijă niște cartofi în ulei fără a supraaglomera tigaia. Se prăjesc până devin moale, dar nu se rumenesc.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și prăjiți restul cartofilor.pentru pește bătut cu bere
Amestecați făina, amidonul de porumb, boiaua, praful de ceapă, sarea și piperul într-un bol. Puneți aproximativ 1/2 C din amestec într-o tigaie sau castron puțin adânc și praf codul cu amestecul.Când chipsurile sunt terminate, ridicați temperatura uleiului la 375 degee F.
Adăugați 3/4 linguriță de praf de copt în amestecul de făină neutilizat din vas, apoi adăugați aproximativ 1 C de bere rece. Se amestecă ușor până se combină (este în regulă dacă mai sunt câteva bulgări) și se adaugă mai multă bere dacă amestecul pare prea gros (ar trebui să fie ca un aluat gros de clătite). Scufundați codul în aluat, acoperind și lăsând orice exces să se scurgă și puneți-l în uleiul fierbinte.Se prăjește până se rumenesc pe o parte, apoi se răstoarnă și se prăjește până se rumenesc pe a doua parte.
Transferați pe suportul de sârmă căptușit cu un prosop de hârtie și repetați până când tot codul este prăjit.
Se presară cu sare de mare.prăjiți chipsurile a doua oară
Adăugați o mână de cartofi în uleiul fierbinte și prăjiți până se rumenesc și se rumenesc. Repetați până când toate chipsurile sunt prăjite.
Se presară cu sare de mare.Puneți o movilă de cartofi prăjiți, acoperiți cu o bucată de cod prăjit și serviți cu sos curry și o pană de oțet de lămâie sau malț.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.