Fish Brodetto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 299 calorii, 23g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.4 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare și piper, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Brodetto: Supă De Pește, Brodetto-Supă De Pește Italiană, și Crustacee în Brodetto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați homarul și talpa în bucăți de 1 inch. Aruncați homarul și talpa cu creveții și sucul de lămâie, dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sole
2
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați usturoiul și ceapa; gătiți și amestecați până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Se toarnă roșiile, oțetul și vinul; se aduce la foc mic și se gătește aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Se toarnă în apă; se adaugă peștele marinat, busuiocul și pătrunjelul; se fierbe timp de aproximativ 30 de minute, până când homarul a gătit. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Rezervația Alsacia Willm Pinot Gris
O culoare aurie intensă, cu indicii de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finala echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Împerechează acest vin alături de foie gras prăjit, carne albă la grătar sau prăjită (carne de porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, mâncăruri cu ciuperci precum risotto.